Bu haber yazımızda her daim kafa karıştırıcı konulardan biri olan ten rengine göre oje nasıl seçilir? Oje renklerinin anlamı nedir? Hangi renk oje sevgilim var demek? Gibi soruların yanıtlarını öğreniyoruz!

Son zamanlarda yoğun makyajlar yerine daha sade makyajlar ön planda...Naturel makyaj ve rujdan sonra nude oje modası başladı.Her nekedar makyaj ve rujumuzuda doğal seçimler yapsakta ojelerin renklerinden vazgeçemiyoruz. Makyajımızın bazı detaylarının yokmuş gibi doğal görünmesini  tercih ettiğimiz zamanlarda o durululuk oldukça hoşumuza gidiyor. İnce yapılı fondötenler, toprak tonlu göz makyajları ve nude mat rujlar ile makyajımıza bu etkiyi verirken, iş tırnaklara geldiğinde işler birazcık değişebiliyor. Peki, ten rengine göre doğru oje rengini nasıl seçebileceğini biliyor musun?

Oje Renklerinin Anlamı Nedir Hangi Renk Oje Sevgilim Var Demek (1)

Tıpkı makyajda olduğu gibi, oje rengi seçerken de cilt tonunun önemi büyük. Cilt alt tonunun sıcak, soğuk ve nötr olmasına göre sana yakışacak oje rengini seçebilirsin. Eğer sıcak alt tonlu bir cilde sahipsen, içerisinde hafif turunculuk barındıran sıcak renkli nude ojeleri tercih edebilirsin. Soğuk alt tonlu bir cildin varsa, daha çok hafif mora ve soğuk tonlara dönük nude ojeleri tercih edebilirsin.

Ayrıca seçeceğin ojenin tonu, açık tenli, buğday tenli veya esmer olmana göre de değişkenlik gösterecektir. Açık tenliysen çok daha açık krem ve pembe tonlarını, buğday tenliysen bej tonlarını, esmersen de toprak tonlarını tercih edebilirsin. Peki Oje renklerinin anlamı nedir biliyor musun?

Oje renklerinin anlamı nedir? Hangi renk oje sevgilim var demek?

Kendimizi iyi hissetmemizi sağlayan belkide küçük bir ayrntı Oje... Günlük yaşamımızda veya iş hayatımızda vazgeçilmez bir aksesuar olan ojelerin tüm renklerinin ayrı ayrı anlamları olduğunu biliyor muydun? Kadınların olmazsa olmazları arasında olan oje ve oje renkleri ne anlatmak istiyor gelin hepbirlikte bakalım...

Oje sürerken anlamlarını hiç aklınıza geldi mi? Gerçektende oje renklerinin anlamı var mı? Birçok kişinin bilmediği bu konu hakkında öğrenildiğinde artık anlamına göre oje sürebilirsiniz. Hdi şimdi birbirinden farklı renklere sahip olan bu Oje renklerinin anlamı nedir gelin beraber öğrenelim.

Kırmızı Oje Anlamı

Kırmızı 

Güçlü kadınların tercih ettiği bu renk enerjik halleri ile bilinir. İddialı omayı seven bu kadınlar aslında kırılmış birçok hayalleri vardır. Artık başına gelebilecekleri umursamadığı gibi güçlü olmak dikkat çekmek onları hiç rahatsız etmez aksine hoşuna gider. Kırmızı oje kullananlar genelde maceracı kadınlardır.  

Beyaz Oje Anlamı

Beyaz 

Beyaz oje tercihi öncelikle her daim temiz, bakımlı tırnaklar demektir. Sade bir görünüm tercih edenler için beyaz oje ön planda geliyor. Bu rengi tercih edenler genellikle abartıdan hoşlanmayan doğallığı seven, denge ve uyumu ön planda tutan kişilerin tercihi olarak karşımıza çıkıyor. 

Kahverengi Oje Anlamı

Kahverengi 

Eğer tercihiniz bir toprak rengi ise oldukça sıcak kanlı olduğunu söyleyebilirim. Bunun yanında narin ve nazik bir yapınız var. Dostlarınız ve arkadaşlarınız sizin için önemli olsada daha evcimen bir kişiliğiniz var Aile sizin için çok önemli. Hatta tatil planız bile aileniz ile birlikte genellikle huzur dolu mekanlar olarak seçmektesiniz.

Siyah Oje Anlamı

Siyah 

Asilliğin simgesi olan siyah, Hem oje hem makyaj hem de kıyafet siyahı nereye koysak yakışıyor. Siyah duygularınızı kontrol edebilme konusunda kimse elinize su dökemez. Oldukça gizemli şeylerden hoşlanıyorsunuz. Siyah oje sevenler duygularını konuşarak veya zaman zaman yazrak ifade edebilir. Bu onların çok hoşuna gidiyor. Eğlenme konusunda uzmanlaşmış olan bu kişiler duygusal olarak asi ve yorgundurlar...

Yeşil Oje Anlamı

Yeşil 

Eğer tercihiniz yeşil ise doğa ve doğallık sizin işiniz... Bulunduğunuz ortamın, yerin enerjiniz ile anında değiştirebilme özelliğine sahipsiniz. Karakterinizin baskınlığı bazen o kadar ön plana çıkabiliyor ki, etrafınızdaki herkes sizi adeta büyülenmiş şekilde dinliyor. Aklınıza gelen en parlak fikirleri her zaman paylaşabilir uygulamaya geçirebilirsiniz.

Turuncu  Oje Anlamı

Turuncu 

Turuncu, içinde sanki kahkaha var gibi.... Oldukça eğlenceli etrafına enerji veren , yaratıcı, sevimli, şirin.... Birçok güzel şey söylenebilir bu renk için. Turuncu oje tercih edenler arkadaşlık ve paylaşıma çok önem verirken oldukça zeki insanlardır.Onlar için yaratıcılık ön plandadır.

Mor Oje Anlamı

Mor 

Mor renk sevenler hakkında bir çok şey söylenmiş ama bizce mor oje tercih edenler istisnadır. Her ten ile uyumu olmayan bu rengi tercih edenler oldukça cesur olduklarını söyleyebiliriz. Evet biraz çabuk sinirlendikleri doğrudur ama korkmayın saman alevi gibi sönen bir siniri var. Mor rengi sevenler oje rengi olarak tırnaklarına uygulayan kadınlar genellikle koruyucu kollayıcı bir yapılarının olduklarını da belitmeden edemiyorum. Ancak kimse onların özgürlüğünüze karışmamalı, yoksa tırnaklarınızı gösterebilir :) Mor tutkunları son olarak, yaratıcı ruhunuz sizin en sevdiğiniz yönlerinizden biri bunu sakın unutmayın...

Mavi  Oje Anlamı

Mavi 

Mavi, bir beyaz kadar saf ve huzur verici bir renk  Eğer tercihiniz mavi ojeden yana ise oldukça huzur veren bir yapınız var demektir.  Hemen hemen herşeyin doğalından hoşlanıyorsunuz diyebiliriz. Özellikle gökyüzü ve deniz sizi simgeliyor. Doğada bulunan renklere hayransınız. Özgürlüğünüze düşkünsünüz gezmek, görmek, eğenmek sizin için öncelikli.

Pembe Oje Anlamı

Pembe 

Genellikle her ten ile uyumlu olan bu renk oldukça hoş görünmekte. Eğer pembe rengi tercih ediyorsanız içinizdeki küçük kızı yok etmeye asla niyetiniz yok demektir. Kadınsı ruhunuzu ortaya koyan, aynı zamanda sevimlilikten vazgeçmeyen bir tarza sahipsiniz. En arkadaş canlısı, en sakin ve en romantik sizsiniz diyebiliriz.

Sarı  Oje Anlamı

Sarı 

Eğer sarı oje tercihiniz ise oldukça eğlenceli bir yapınız var demektir. Etrafınızdakiler özellikle de arkadaşlarınız sizinle zaman geçirmek için can atıyor. Her zaman yaratıcı fikirlere ve pratik çözümlere sahipsiniz.Kısaca hem zeki hem deüreten bir yapınız var.

Tıpkı makyajda olduğu gibi, ojenin rengini seçerken de cilt tonu önemlidir. Cildinizin alt tonunun sıcak, soğuk ve nötr olması durumuna göre size yakışacak oje rengi seçmeniz daha doğru olacaktır. Örneğin sıcak alt tonlu bir cilde sahipseniz, içerisinde hafif turunculuk barındıran sıcak renkli nude ojeleri tercih edebilirsiniz. Oje seçimi ve anlamlarından sonra son olarak arama motorlarında sıklıkla karşımıza çıkan Hangi renk oje sevgilim var demek? sorusunun yanıtını öğrenelim.Birçok kişi tarafından merak edilen bu sorunun yanıtı için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz. 

Malatya'da korkutan deprem! Malatya'da korkutan deprem!

Hangi Renk Oje Sevgilim Var Demek

Hangi renk oje sevgilim var demek?

Birçok rengin arasında tek bir renk vardır ki saflık, temizlik,duruluk gibi anlamları içinde barındırır. Hangi renkten bahsettiğimi anladığınızı düşünüyorum. Evet Beyaz....

Beyaz rengi tercih eden kadınlar kendilerini naif bir şekilde ifade etmektedir. Saflığın ve masumiyetin rengi olan beyaz ojeler günlük hayatımızda veya özel günlerde tercih edilen oldukça fazla kullanılan renkler arasında yer almaktadır.

Özellikle tırnaklarında french tekniğini tercih eden kadınlar beyaz ve kırık beyaz renkleri kullanmaktadır. Beyaz oje uygulayanlar daha istikrarlı, güvenilir hatta daha genç gösterdiği düşünülüyor.

Tüm bunların yanına beyaz ojenin anlamı ise SEVGİLİM VAR demekmiş... Bizden söylemesi :)

Kaynak: Hatice Zeybek