Dram, romantizm ve fantastik unsurların hepsini içinde bulunduran filmlerden biri olan Ölümsüz Aşk ya da orijinal adı ile The Age of Adaline bugün televizyonda izlenebilecek.

Beyaz TV'de saat 19.30'da yayınlanacak film hakkında sinema severler pek çok soru soruyorlar. Özellikle en çok sorulan sorular olan Ölümsüz Aşk (The Age of Adaline) filminin konusu ne, oyuncuları kimler ve film nerede çekildi sorusuna sizler için cevap vermeye çalışacağız.

Ölümsüz Aşk (The Age Of Adaline) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Ölümsüz Aşk Nerede Çekildi 11

Transit (Transit) filminin konusu ne? Oyuncuları kimler? Transit filmi nerede çekildi? Transit (Transit) filminin konusu ne? Oyuncuları kimler? Transit filmi nerede çekildi?

Ölümsüz Aşk (The Age of Adaline) filminin konusu ne?

Ölümsüz aşk filminin konusu şu şekildedir;

Adaline Marie Bowman, 1908 Yılbaşı Günü saat 12:01'de San Francisco'da Faye ve Milton Bowman çiftinin kızı olarak dünyaya geldi. Adaline 1929 yılında, yirmi bir yaşındayken mühendis Clarence James Prescott ile evlendi.

Üç yıl sonra, 1932'de Flemming adında bir kızları oldu. Beş yıl sonra, 1937'de, Clarence ve dokuz kişi Golden Gate Köprüsü'nün inşası sırasında hayatını kaybetti. Onun ölümünden on ay sonra Adaline, ailesinin yazlığına giderken arabasıyla bir uçuruma yuvarlandı ve Sonoma County'deki dondurucu bir gölde öldü, ancak arabasına çarpan bir yıldırım onu hayata döndürdü. O andan itibaren Adaline yaşlanmayı bıraktı.

Aradan on altı yıl geçer ve 1953'te bir trafik ihlalinin ardından bir polis memuru kimliğine el koyar ve artık kırk beş yaşında olmasına rağmen hâlâ yirmi dokuz göründüğü için sahte olduğunu düşünür.

O gece, iki FBI ajanı onu incelemek için kaçırmaya çalışır. Hayatının geri kalanını her on yılda bir kimliğini değiştirerek kaçak olarak geçirmesi gerektiğini fark eder. Annesinden daha da yaşlanmaya devam eden yetişkin Flemming'e gözyaşları içinde veda eder.

Altmış yıl sonra, 2015'te, “Jennifer Larson” takma adıyla Adaline, hayırsever Ellis Jones'a aşık olur. Düzgün bir ilişki yaşamaya gücünün yetmeyeceğini bilir ama ona karşı koyamaz. Sonunda onun ailesinin 40. yıldönümü partisine gider.

Ölümsüz Aşk (The Age Of Adaline) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Ölümsüz Aşk Nerede Çekildi 22

Babası William onu hemen tanır, ancak Adaline'in altı yıl önce ölen annesi olduğunu iddia eder. Adaline bir zamanlar William'a aşık olduğunu ve onun da kendisiyle evlenmek istediğini hatırlar.

William, Adaline'in elindeki yara izini fark ettiğinde sarsılır; Adaline yıllar önce William'la yürüyüş yaparken kesilmiştir. Onunla yüzleşir ve Adaline gerçeği itiraf eder. Ellis'in iyiliği için kalması için ona yalvarır, ancak Adaline bunun yerine Ellis'e bir not yazar ve gider. Mektubu bulan Ellis, açıklama yapmayı reddeden babasıyla yüzleşir.

Eve dönerken Adaline, Flemming'i (artık büyükannesi olacak kadar yaşlıdır) arar ve koşmaktan yorulduğunu söyler. Açık kasa bir kamyon arabasına çarparak onu bir uçuruma iter.

Arabadan fırlayan Adaline'in kalbi hipotermi nedeniyle durur. Bir ambulans ekibi onu defibrilatörle hayata döndürür ve hastanede, başucunda Ellis'le uyanır. Aşklarını itiraf ederler ve Adaline ona 107 yıllık hayatını ve keşfedilme korkusunu anlatır.

Bir yıl sonra, Ellis ve Adaline yeni yıl partisi için ayrılırken, koridordaki aynada Adaline'in saçında bir beyazlık fark eder. Ellis iyi olup olmadığını sorduğunda, Adaline “mükemmel” olduğunu söyler.

Dış ses, defibrilatörden gelen sarsıntının yaşlanma sürecini yeniden başlattığını açıklar. Adaline artık Ellis'le birlikte yaşlanabileceğini fark ederek gülümser.

Ölümsüz Aşk filminin konusunu inceledik. Şimdi de filmin oyuncularına bakalım.

Ölümsüz Aşk (The Age Of Adaline) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Ölümsüz Aşk Nerede Çekildi 33

Ölümsüz Aşk (The Age of Adaline) filminin oyuncuları kimler?

Ölümsüz Aşk filminin oyuncu kadrosunda yer alan isimler aşağıdaki gibidir;

  • Blake Lively Adaline Marie Bowman / Jennifer "Jenny" Larson / Susan Fleisher rolünde
  • Ellis Jones rolünde Michiel Huisman
  • Harrison Ford William Jones rolünde
  • Lynda Boyd Reagan rolünde
  • Ellen Burstyn Flemming Prescott rolünde
  • Kathy Baker Kathy Jones rolünde
  • Amanda Crew Kikki Jones rolünde
  • Anthony Ingruber Genç William Jones rolünde
  • Hugh Ross Anlatıcı Olarak

Ölümsüz Aşk filminin oyuncuları da inceledik. Şimdide filmin çekim yerleri hakkında bilgi edinelim.

Ölümsüz Aşk (The Age Of Adaline) Filminin Konusu Ne Oyuncuları Kimler Ölümsüz Aşk Nerede Çekildi 44

Ölümsüz Aşk (The Age of Adaline) filmi nerede çekildi?

Çekimler 10 Mart 2014'te Kanada Vancouver'da başladı ve 5 Mayıs'a kadar devam etti. 11 Mart 2014'te Hotel Vancouver'da çekimler başladı. 1930'lar, 1940'lar ve 1950'lerde geçen sahnelerde daha fazla özgünlük sağlamak için anamorfik lensler ve minimum steadicam kullanımı kullanıldı.

Gentlemen Prefer Blondes ve How to Marry a Millionaire filmleri dönemin renk tonu ve doygunluğu için ilham kaynağı oldu.

SON OLARAK BİRDE ÖLÜMSÜZ AŞK FİLMİNİN FRAGMANINA BAKIŞ ATALIM...

Editör: Abdullah Akar