Galatasaray'ın sezon başında kiraladığı 26 yaşındakü dünyaca yıldız futbolcu Victor Osimhen'in özel hayatı çokça merak ediliyor. Peki, Victor Osimhen'in sevgilisi kim? Evli mi? Eşi kim? Çocuğu var mı? Victor Osimhen Stefanie kim Ladewig kimdir? İşte detaylar...

Victor Osimhen'in Stefanie Ladewig ile bir ilişkisi olduğu bilniyor. Bu ilişkinden 2022 yılında Haly adında bir kız çocuğu bulunuyor.  Osimhen gollerinden sorna kızının baş harfi olan ''H'' harfinin işaretini yaparak gol sevincini yaşıyor.

Osimhen ilişkiyi gizli tutuyor

Victor Osimhen'in özel hayatına karşı çok hassas. Özellikle ailesine yönelik bir söylem gelmemesi için ilişkilerini gizli tutuyorlar. Osimhen verdiği bir demeçte bu görüşünü şu ifadelerle anlattı.

"Her zaman eleştirmeye ve hakaret etmeye hazır birileri vardır. Bunu benimle yaptıkları sürece oyunun bir parçasıdır ve hatta görmezden gelebilirim. Ancak kızım veya aile üyelerimden herhangi birine yönelik hiçbir tacizi asla kabul edemem. Bu saldırılara maruz kalmak istemiyorum. Bu yüzden ailemin mahremiyetini savunuyorum."

Türkiye'nin son sakız imalatçısı Manisa'da Türkiye'nin son sakız imalatçısı Manisa'da

Victor Osimhen'in sevgilisi Stefanie kim Ladewig kim?

Victor Osimhen'ile ilişkisi olan Stefanie kim Ladewig 13 Eylül 2000 yılında Berlin'de doğmuştur. Kamerun kökenli Alman bir sosyal medya fenomenidir. Babası alman olan Ladewig'in annesi Kamerunludur. Victor Osimhen ile ilişkisinden sonra ün kazanan Stefanie kim Ladewig Başak burcudur. Victor Osimhen ile olan ilişkİsinden 2022 tılında Haly adında bir kız çocuğu dünyaya getirmiştir. Aynı zamanda amigo olan Ladewig, Chogan adlı bir İtalyan lüks parfüm markasının satış distribütörüdür. Güzellik malzemeleride satan Ladewig'in  Osimhen ile Bundesliga kulübü VfL Wolfsburg'da yollarının kesiştiği biliniyor.

Muhabir: Erdinç Alkan