Kaza, Ankara'nın Aksaray ilçesinde, merkeze bağlı Borucu köyü yakınlarında gerçekleşti. Alınan bilgiye göre,  Suriye uyruklu 19 yaşındaki M.M idaresindeki  68 MA 2030 plakalı otomobil,Borucu köyünden Aksaray'a doğru seyir halindeyken  viraja hızlı girdi. Viraja hızlı girdiği için virajı alamayan otomobil, önünde seyir halinde olan 27 yaşındaki Nurullah Arık idaresindeki 19 KK 344 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada çarpışmanın etkisiyle motosiklet yoldan çıkarak savruldu. Kazada motosiklet sürücüsü ve arkasında yolculuk yapan 22 yaşındaki Erdal Yıldız ağır yaralandı.

Motosiklete çarpan otomobil sürücüsü, ve otomobilde bulunan  yabancı uyruklu A.C. (23) ve S.J. (20) de kazada yaralandı.

Otomobilin takla attığı kazada 7 yaşındaki çocuk öldü, 2 kişi yaralandı Otomobilin takla attığı kazada 7 yaşındaki çocuk öldü, 2 kişi yaralandı

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine olay yerinde  sağlık ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralıları abulanslarla,  yabancı uyruklu A.C. (23) ve S.J. (20) de kazada yaralandı. Hastaneye kaldırılan motosiklet sürücüsü Nurullah Arık ve arkasında bulunan arkadaşı Erdal Yıldız gerçekleştirilen tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Hastaneye kaldırılan diğer yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sabah saatlerinde taburcu olan otomobil sürücüsü, jandarma ekipleri tarafından göz altına alındı.

Kazayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Otomobil Motosiklete Arkadan Çarptı 2 Ölü, 3 Yaralı! (1)

Otomobil Motosiklete Arkadan Çarptı 2 Ölü, 3 Yaralı! (2)


 

Kaynak: İHA