Alınan bilgilere göre feci kaza, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun Kılıç Kavşağı yakınlarında, saat 04.00 sıralarında meydana geldi. 36 yaşındaki Abdurrahman Karataş idaresindeki 35 AAK 265 plakalı otomobil, Bursa'dan İstanbul istikametine seyir halindeyken, iddiaya göre önündeki Ömer Faruk isimli şahsın kullandığı 41 ASG 504 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle her iki araç da savrularak yol kenarındaki bariyerlere çarptı ve yaklaşık 60 metre sürüklendikten sonra durabildi.

A W230294 06

Her iki otomobil de savruldu!

Feci kaza sonrası Abdullah Karataş ile aynı araçtaki 28 yaşındaki Buğra Demir Ülgül çarpmanın etkisiyle araçtan fırladı.  Ahmet Karataş ile diğer araçta bulunan 23 yaşındaki Cem Agin olay yerinde hayatını kaybetti. 

A W230294 04

Ölü ve yaralılar var!

Her iki araçta bulunan 6 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralalılar, Yalovada'daki devlet hastanelerine sevk edildi. 

A W230294 05

Otoyol savaş alanına döndü

Kazanın şiddetiyle iki otomobil de büyük hasar gördü. Motorlar yerinden koparak yaklaşık 60 metrelik alana savruldu. Bariyerlere sıkışan bir otomobil lastiği de kazanın şiddetini gözler önüne serdi.

A W230294 07

Trafik tek şeritten verildi

Kaza nedeniyle olay yerine polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler yolda güvenlik önlemi alırken, otoyolda trafik bir süre tek şeritten sağlandı. Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazeleri olay yerindeki incelemenin ardından cenaze aracı ile alınarak Yalova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

A W230294 08

Otomobil şarampole yuvarlandı! Otomobil şarampole yuvarlandı!

Soruşturma devam ediyor

Jandarma ekipleri kaza bölgesinde titiz bir çalışma yürüttü. Araçların ve araç parçalarının yoldan temizlenmesinin ardından trafik normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

A W230294 03

Kaynak: İHA