Şevket Çoruh; Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu olarak sevilen bir isimdir. 2006 yılından beri Kanal D'de yayınlanan "Arka Sokaklar" dizisindeki Komiser Mesut Güneri karakteriyle hafızalara kazınmıştır. Aynı zamanda İstanbul'daki Baba Sahne'nin kurucusudur.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldığı tiyatro eğitimiyle oyunculuğa adım atan sanatçı hem tiyatro sahnelerinde hem de televizyon ekranlarında başarılı performanslarıyla dikkat çekmektedir. Doğal oyunculuğu ve karakterlere kattığı samimiyetle öne çıkmaktadır. Bu nedenle Mesut Komiser evli mi sorusu kullanıcılar tarafından aratılmaktadır. Sizin için araştırdık.

Ozge Turna Kimdir 2

Oğuzhan Atsız Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Oğuzhan Atsız Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Şevket Çoruh Evli Mi?

Eğer Şevket Çoruh evli mi diye merak ediyorsanız, kendisi evlidir. 2018 yılında Özge Turna ile evlenmiştir. Bu evlilikten bir kızları bulunmaktadır. Çift 2023 yılında görkemli bir düğün töreniyle evliliklerini kutlamışlardır. Şevket Çoruh'un daha önce ise Günay Karacaoğlu ile evliliği olmuştur. Bu durumda Şevket Çoruh eşi kim diye merak ediyor olabilirsiniz. İşte detaylar…

Ozge Turna Kimdir 6

Özge Turna Kimdir?

Özge Turna 1987 yılında İstanbul'da doğmuş, Türkiye'de medya sektöründe bir isim olarak tanınmaktadır. Eğitimini lise ve üniversite düzeyinde tamamladıktan sonra medya dünyasında kendine bir yer edinmiştir. Ulusal özel televizyon kanallarında çalışmıştır. Medya sektöründeki başarısı ve etkinliği onu sektörde öne çıkan bir figür haline getirmiştir. Kendisi basından uzak durmayı tercih eden bir isimdir. Çift sadece evliliklerinin ilk yıllarından itibaren mutlu olduklarını gösteren paylaşımlarda bulunmuştur.

Özge Turna Kaç Yaşında?

Özge Turna 1987 yılında dünyaya gelmiştir. Bu anlamda 2024 yılı itibarıyla kendisi 37 yaşında olmaktadır. Şevket Çoruh ile arasında da 14 yaş bulunmaktadır.

Özge Turna Nereli?

Şevket Çoruh yeni eşi Özge Turna İstanbul'da doğmuştur. Yani İstanbullu olduğu belirtilmektedir. Ailesinin kökeni ise bilinmemektedir.

Ozge Turna Kimdir 7

Şevket Çoruh Kaç Kez Evlendi?

Şevket Çoruh evli mi sorusu kapsamında kendisinin kaç kere evlendiği de merak konusudur. Çoruh bugüne kadar iki kez evlenmiştir. İlk evliliğini oyuncu Günay Karacaoğlu ile yapmış, bu evlilikten Gülenay adında bir kızları olmuştur. Daha sonra Özge Turna ile evlenerek ikinci kez dünyaevine girmiştir. Özge Turna'dan da Turna adında bir kız çocuğu olan Çoruh mutlu bir evlilik sürdürmektedir.

Şevket Çoruh Kaç Yaşında?

Şevket Çoruh 30 Haziran 1973 tarihinde doğmuştur. Yani 2024 yılı itibarıyla 51 yaşındadır. Türk sinema ve dizi dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Çoruh özellikle "Arka Sokaklar" dizisindeki Komiser Mesut rolüyle tanınmaktadır.

Şevket Çoruh Nereli?

Şevket Çoruh köken olarak Artvinli bir aileye mensuptur. Babası tarafından 93 Harbi sonunda Ardanuç'un Anaçlı köyünden İstanbul'a göç etmiş ve günümüzde Ömerli Barajı suları altında kalan Muratlı köyüne yerleşmişlerdir. Bu anlamda Şevket Çoruh'un ailesi nesiller boyu süren bir göç hikayesinin sonucunda İstanbul'a gelmiştir. Ancak kendisi İstanbul'da doğmuş ve hayatının büyük bir kısmını burada geçirmiştir.

Ozge Turna Kimdir 4

Şevket Çoruh Kaç Çocuğu Var?

Şevket Çoruh'un iki çocuğu vardır. İlk evliliği olan oyuncu Günay Karacaoğlu'ndan Gülenay adında bir kızı bulunmaktadır. İkinci evliliği olan Özge Turna'dan ise Turna adında bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir. Hem ilk evliliğinden hem de ikinci evliliğinden olmak üzere toplamda iki kız çocuğu vardır.

Günay Karacaoğlu Şevket Çoruh Neden Ayrıldı?

Zamanında şarkıcı Pamela Spence ile Şevket Çoruh arasında bir ilişki olduğu ve bu ilişki uğruna Şevket Çoruh’un oyuncu Günay Karacaoğlu’ndan boşandığı iddiaları basında yer almıştır. Çoruh ve Karacaoğlu, ayrılıklarını kavgasız ve gürültüsüz bir şekilde gerçekleştirmiştir. Aynı dönemde ise Şevket Çoruh ve Pamela arasında yaklaşık iki yıl süren bir ilişki yaşanmıştır. Ancak çift daha sonra karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır.

Bu içeriğimizde siz okurlarımız için Şevket Çoruh evli mi sorusunu ele aldık.

Editör: Gulce Editor