Soma’nın tanınan ve sevilen siyasetçi ve iş insanı olan Abdullah Saka’nın oğlunun nikah törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel katılarak nikah şahidi oldu. Soma ve çevre il ilçelerden birçok siyasetçi, iş insanları ve vatandaşlar Saka ve Berber ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Soma’da Utku Saka ile Dilara Berber’in nikah törenine katıldı. Soma’da 11 yıl CHP İlçe Başkanlığı yapan Abdullah Saka’nın oğlu Utku Saka ile Dilara Berber’in, Aleyna Saklı Bahçe Düğün Salonu’nda nikah töreninde CHP Genel Başkanı Özgür Özel nikah şahitliği yaptı.

Özgür Özel Manisa'da Nikaha Katıldı 1 (1)

Nikahı Soma Belediye Başkanı Sercan Okur kıydı. Özgür Özel, törende yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Bugün Berber ve Saka ailelerinin mutlu gününde yanlarındayım dedi.

Özgür Özel Manisa'da Nikaha Katıldı 2

Dilara ve Utku çiftinin nikahlarını kıyan Soma Belediye Başkanı Sercan Okur’da, “Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile birlikte, önceki dönem Soma İlçe Başkanımız Abdullah Saka’nın oğlu, Belediye Meclis Üyemiz İbrahim Utku Saka ve Dilara Berber’in nikah törenine katılarak mutluluklarına ortak olduk. Genç çiftimize, hayat boyu mutluluklar diliyorum.” Dedi. 

Özgür Özel Manisa'da Nikaha Katıldı 4

Abdullah Saka’da yaptığı konuşmada, “Oğlum Utku ile gelin kızım Dilara’nın düğünlerinin nikâh şahitliğini CHP Genel Başkanımız Özgür Özel’in ve il, ilçe, belediye başkanlarımızın yaptığı onur duyduğum güzel bir geceydi. Çocuklarıma sağlıklı huzurlu mutlu başarılı güzel bir yaşam diliyorum.”

Manisa'dan milli takıma 5 yıldız Manisa'dan milli takıma 5 yıldız

Özgür Özel Manisa'da Nikaha Katıldı 3

Muhabir: Erdinç Alkan