Özlem Öz, ailesiyle yaşadığı ekstra lüks hayatıyla sosyal medyada dikkat çekmiş bir fenomendir. Özlem Öz'ün eşi Tayyar Öz ise iş dünyasında tanınan başka bir isimdir ve birlikte yürüttükleri projelerle de bilinmektedirler. Peki, Özlem Öz kimdir? İşte sizin için araştırdıklarımız…

Ozlem Oz Kimdir

Özlem Öz Kimdir?

Op. Dr Tayyar Öz eşi kimdir sorusu kapsamında tam adıyla yer vermek gerekirse Özlem Lina Öz 17 Kasım 1989'da İstanbul'da doğan, asıl mesleği hemşirelik olan ve aynı zamanda 2 milyondan fazla takipçisiyle tanınmış bir sosyal medya fenomeni ve girişimcidir.

 Avukat Feyza Altun’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çeken aile Dilan Polat ve Engin Polat çiftine benzetilmektedir.

Altun "Bu ikisine de bakmamız gerek arkadaşlar" diyerek şu ifadelerde bulunmuştur:

  • "Bu Tayyargiller sürekli sağlık beyanında bulunuyor. Adam ortopedistmiş ama gece gündüz krem ve içinde bal olan bir ürünü 1 yaş altında çocuklara öneriyor. Daha önce sağlık beyanından 340 bin TL ceza yemişler. Bu Tayyargiller size tanıdık geliyor mu? Dandik kremler ve bebekler için macun satarak havuzlu villalarda yaşıyor, Range'lere biniyorlar..."

Özlem Öz Nereli?

Özlem Öz aslen Karabük Safranboluludur. Karabük'te doğup büyümüş ve ilk ve orta öğrenimini Safranbolu'da tamamlamıştır. Daha sonra üniversite eğitimi için İstanbul'a taşınmış ve Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nden mezun olmuştur. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra memleketine dönmüş ve hemşirelik mesleğine başlamıştır.

Özlem Öz Kaç Yaşında?

Özlem Lina Öz kimdir sorusu kapsamında kendisinin yaşı merak edilmektedir. Ünlü fenomen 1989 yılında doğmuştur. Bu anlamda günümüz tarihi itibarıyla 35 yaşındadır. Ek olarak Akrep burcudur.

Ozlem Oz Kimdir 5

Özlem Öz Kaç Çocuğu Var?

Özlem Öz çocukları 4 tanedir. Üç kızı ve bir oğlu olan fenomenin ilk kızı Elifsu 2014 yılında dünyaya gelmiştir. İkinci kızı Elis 2016’da aileye katılmıştır. Oğlu Yiğit Emir ise 2019 yılında doğmuştur. Sene başında dördüncü çocuğuna hamile olduğunu duyuran Özlem Lina Öz içerisinde ailenin en küçük üyesini kucağına almayı beklemektedir. Hatta bu çocuğunun erkek olması için Kıbrıs’a gittiği konuşulmuştur. Kıbrıs’ta doğacak çocuğun cinsiyetini önceden belirlemeye yönelik yasal izin vardır.

Özlem Öz Mesleği Nedir?

Eğer Özlem Öz kimdir diye merak ediyorsanız asıl mesleği hemşireliktir. Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nden mezun olduktan sonra Safranbolu'da hemşire olarak çalışmıştır. Aktif olarak kullandığı sosyal medya platformlarında paylaştığı videolar ve içerikler ile tanınan bir fenomendir.

Özellikle aile yaşantısına, anneliğine ve günlük hayatına dair paylaşımları büyük ilgi görmektedir. Sosyal medya fenomenliği üzerinden gelir etme dışında Özlem Lina Öz, kendi güzellik merkezini de işletmektedir.

Ozlem Oz Kimdir 3

Özlem Öz Eşi Kimdir?

Özlem Öz Tayyar Öz ile evlidir. Sansasyonel çift, 2013 yılında dünyaevine girmiştir ve o zamandan beri evlidir. Özlem Öz kimdir sorusu dahilinde kendisinin doktor eşi de kullanıcılar tarafından araştırılmaktadır.

Tayyar Öz Kimdir?

Tayyar Taylan Öz aslen Kahramanmaraşlı bir ortopedi ve travmatoloji uzmanı doktorudur. 1987 yılında Kahramanmaraş'ın Süleymanlı Kışla köyünde doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Süleymanlı köyünde tamamlamış, lise eğitimini ise Kahramanmaraş İbrahim Çalık Lisesi'nde almıştır.

Üniversite sınavı sonucu İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni kazanmıştır. Tıp fakültesini tamamladıktan sonra TUS sınavında İstanbul Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü'nü kazanmış ve 5 yıl sonra ortopedi ve travmatoloji uzmanı unvanını almıştır.

Tayyar Öz Neden Açığa Alındı?

Dr. Tayyar Öz'ün açığa alınmasıyla ilgili olarak 24 Kasım 2023 tarihinde kendisi ve eşi Özlem Öz hakkında beş ayrı suçtan soruşturma açılmıştır. Soruşturmanın MASAK'ın bir ihbarı üzerine başladığı ve Özlem Öz'ün kozmetik firması üzerinden yapılan bazı para transferlerinin dikkat çekici olduğu ifade edilmektedir.

Açığa alınma gerekçesinin MASAK'ın incelemesi sonucunda ortaya çıkan bulgulara dayandığı tahmin edilmektedir. Bunlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Resmi belgede sahtecilik
  • Suç işlemek amacıyla örgüt kurma
  • Malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizleme
  • Vergi usul kanununa muhalefet

Dr. Tayyar Öz ve eşi suçlamaları reddetmişlerdir. Şu anda soruşturma devam etmekte ve Dr. Öz de bu kapsamda açığa alınmıştır. Gelecekteki durumu da soruşturmanın seyrine göre değerlendirilecektir. Olay tıp camiasında ve sosyal medyada geniş yankı uyandırmıştır. Dr. Tayyar Öz ise bu soruşturma kapsamında açığa alınmıştır. Peki, Özlem Öz kimdir? Kendisine ne kadar ceza kesildi?

Ozlem Oz Kimdir 4

Özlem Öz Olayı Nedir?

Özlem Öz olayı, 2023 yılında sosyal medya fenomeni ve girişimci Özlem Öz ve eşi Dr. Tayyar Öz hakkında başlatılan soruşturma ve bu soruşturma sonucunda yaşanan gelişmelerdir. Tüm mal varlıklarına el konulmuş ve hakkında yurt dışı çıkış yasağı konulmuştur.

Bu haberimizde Özlem Öz kimdir sorusuna yönelik tüm detayları sizinle paylaştık