Galatasaray'ın sevilen kalecisi Fernando Muslera'nın eşi Patricia Callero hem güzelliği hem de yardımseverliğiyle tanınmaktadır. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü isim mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Peki, Patricia Callero kimdir? İşte ayrıntılar…

Muslera Esi Kim 5

Muslera Evli Mi?

Fernando Muslera, Arjantin doğumlu Uruguaylı profesyonel bir futbolcudur. Uzun yıllar boyunca Türkiye Süper Ligi takımlarından Galatasaray'ın kalesini korumuş, takımın efsaneleri arasında yerini almıştır. Güçlü refleksleri, penaltı kurtarışları ve liderlik özellikleriyle tanınan Muslera hem kulübünde hem de Uruguay Milli Takımı'nda büyük başarılar elde etmiştir.

Galatasaray'a transferinden sonra kısa sürede taraftarların sevgilisi haline gelerek takımın birçok şampiyonluğunda önemli rol oynamıştır. Hem Türkiye Ligi'nde hem de Avrupa kupalarında gösterdiği performansla adından sıkça söz ettirmiştir. Sadece başarılı bir kaleci olmakla kalmamış, centilmenliği ve karakteriyle de futbol dünyasında örnek gösterilen bir sporcu olmuştur.

Fernando Muslera başarılı bir kaleci olarak tanınırken özel hayatıyla da merak edilen bir isim olmuştur. 2013 yılında kız arkadaşı Patricia Callero ile hayatını birleştirerek güzel bir evlilik yaşamına adım atmıştır. Uruguay'ın başkenti Montevideo'da düzenlenen samimi bir törenle gerçekleşen nikah, çiftin yakın çevresini ağırlamıştır.

Muslera Esi Kim 10

Muslera Çocuğu Var Mı?

Fernando Muslera'nın üç çocuğu bulunmaktadır. Eşi Patricia Callero ile çocuklarının ismi Dominique, Tiziana ve Kailash şeklindedir. İlk çocuğu Kailash’tir ve 2017 yılında dünyaya gelmiştir. Muslera 36. yaş gününde ise üçüncü kez baba olma sevincini yaşamış ve kızına Dominique adını vermiştir.

Muslera Esi Kim 6

Buldan Yayla Gölü'nde su büyük ölçüde çekildi Buldan Yayla Gölü'nde su büyük ölçüde çekildi

Patricia Callero Kimdir?

Patricia Callero, Uruguaylı bir modeldir ve Galatasaray'ın efsanevi kalecisi Fernando Muslera'nın eşi olarak tanınır. Best Model yarışmasında yer almış ve bu sayede eşi ile tanışmıştır. 2011 yılında Muslera'nın Galatasaray'a transfer olmasıyla birlikte onunla hayatını birleştirerek kariyerinin en parlak dönemini geçiren kaleciyle yıllardır bir evlilik sürdürmektedir. Uruguay'da ünlü bir model olan Callero evlendikten sonra modellik kariyerini sonlandırmıştır. Bu birlikteliğiyle de kendi ülkesinde çok konuşulan isimlerden biri haline gelmiştir.

Evliliklerinin ardından İstanbul'daki hayatından oldukça memnun olan Callero, eşi Muslera'nın hem hayat arkadaşı hem de asistanı olarak onu desteklemektedir. Eşinin kariyeri boyunca ona destek olmuştur. Patricia Callero kimdir sorusu bu şekilde özetlenebilir.

Patricia Callero Kaç Yaşında?

Patricia Callero doğum günü 7 Mart 1989’dur. Burcu ise Balık’tır. Dolayısıyla Patricia Callero yaşı 35’tir. Eşi ile birlikte mutlu bir aile hayatı yaşayan Muslera sık sık sosyal medya hesaplarından ailesiyle olan fotoğraflarını paylaşır.

Patricia Callero Boyu

“En iyi gülüş” ödülünü kazanan Patricia Callero’nun boyu kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Konu hakkında net bir bilgi olmasa da 180 cm olduğu düşünülmektedir.

Muslera Esi Kim 7

Patricia Callero Ne İşe Yapıyor?

Patricia Callero sosyal medyada oldukça popüler bir isimdir. Instagram hesabında yaptığı paylaşımlarla dikkat çeker. Moda ve güzellikle ilgili paylaşımlarının yanı sıra ailesiyle ilgili anılarını da takipçilerine göstermektedir. Zamanında İstinye'deki bir alışveriş merkezinde karşılaştığı zor durumda olan bir ailenin imdadına koşan Callero, gösterdiği samimiyetle herkesi duygulandırmıştır. 15 bin TL değerinde çocuk kıyafeti ve 5 bin TL değerinde erzak alarak bu ailenin ihtiyaçlarını karşılamıştır.

Muslera Esi Kim 11

Patricia Callero Kaç Çocuğu Var?

Patricia Callero ve Fernando Muslera'nın toplamda üç çocuğu vardır. Kailash, Tiziana ve Dominique adında kızları olmuştur. Üçüncü çocukları Dominique, Muslera'nın doğum günü olan 16 Haziran'da dünyaya gelmiş ve bu durum dikkat çekmiştir. Galatasaray Kulübü'nden yapılan paylaşımda "Kaptanımız Muslera ve eşi Patricia’nın bir kız çocuğu dünyaya geldi. Muslera ve eşini tebrik eder, yeni doğan kızları Dominique’e uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz." ifadesine yer verilmiştir.

Bu yazımızda Patricia Callero kimdir sorusunu ele aldık.

Editör: Gulce Editor