Şarkıcı Tarkan'ın eşi Pınar Dilek Tevetoğlu'nun hayatı ve biyografisi araştırılıyor. Özellikle mesleği merak edilen Pınar Dilek Tevetoğlu'nu ne iş yaptığı hayranları tarafından merak ediliyor. Güzelliği ile ön planda durmayı başaran Pınar Dilek, son günlerde oldukça araştırılan popüler isimler arasındadır. Şarkıcı Tarkan ile birlikteliğinden önce ''iletişim sektöründe'' çalışan Pınar Dilek Tevetoğlu, şuan da ne iş yaptığı hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Peki, Pınar Tevetoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

Pınar Dilek Tevetoğlu kimdir?

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın eşi Pınar Dilek Tevetoğlu, 1986 doğumlu olup şuan 38 yaşındadır. Aslen Almanya'lı olan Tevetoğlu, Duisburg'da dünyaya gelmiştir. Annesi Elazığlı, babası ise Şanlıurfalı olan Pınar Dilek Tevetoğlu, şarkıcı Tarkan ile Almanya konserinde tanıştığı bilinmektedir. İddialara göre Almanya konserinde tanışan çift, konserden sonra sık sık görüşmeye başlamışlardır. 

Pınar Dilek Tevetoğlu Mesleği Nedir Tarkan Eşi Pınar Dilek Ne Iş Yapıyor (3)

2016 Yılında dünya evine giren çift, şuan bir kız annesidir. Pınar Dilek Tevetoğlu, küçüklükten beri Tarkan'ın sıkı hayranı olduğu bilinmektedir. Ünlü sanatçı Tarkan'ın Almanya'daki konserinde tanışığp arkadaş olan çift,arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüşmüştür. 2018 'de bir Liya adında bir kız çocuğu dünyaya gelen çift günümüzde mutlu bir eclilik sürdürmektedir. 

Güzelliği ve fiziği ile dikkat çeken Dilek Pınar, Tarkan ile tanışmadan önce iletişim sektöründe çalıştığı bilinmektedir. Günümüzde nerde çalıştığı, mesleği hakkında bir bilgi yoktur.

Pınar Dilek Tevetoğlu kaç yaşında?

Güzelliği ile herkesi büyüleyen Pınar Dilek, kaç yşında olduğu merak ediliyor. 1986 doğumlu olan Pınar Dilek, 2024 yılında 38 yaşında olduğu bilinmektedir. 

Tarkan kimdir?

Ünlü şarkıcı Tarkan'ın hayatı ve biyografisiaraştırılmaya devam ediyor. 1972 doğumlu olan Tarkan, Almanya'nın Frankurt şehri yakınlarındaki Alzey'de dünyaya gelmiştir. Çocukluk yıllarını Almanya'da geçiren Tarkan, 1986 yılında Türkiye'ye dönmüştür. Kısa bir süre sonra Türk Sanat Müziği ile ilgili eğitim alan Tarkan, amacı sesini güzelleştirip daha iyi yerlere gelmekti. 

Tarkan, eğitim hayatına lisede başlamış ve Karamürsel İleri Musiki Derneği’nde aldığı derslerle Türk Sanat Müziği konusunda eğitimler almıştır.  Daha sonra ailesiyle birlikte İstanbul’a yerleşince Üsküdar Musiki Cemiyeti’nde eğitimine devam etmiş ve farklı yerlerde performans sergilemeye başlamıştır. Liseyi bitirdikten sonra, hayalindeki üniversite bölümünü kazanamayınca Almanya’ya gitmeyi düşünürken, İstanbul Plak’ın sahibi Mehmet Söğütoğlu’yla tanışmış ve onunla bir albüm kontratı imzalamıştır.

Pınar Dilek Tevetoğlu Mesleği Nedir Tarkan Eşi Pınar Dilek Ne Iş Yapıyor (1)

Tarkan, Alpay’ın yazdığı sözler ve kendi besteleriyle sekiz ayda 15 şarkı oluşturdu ve “Yine Sensiz” isimli ilk albümünü Aralık 1992’de yayınladı. Bu albüm, “Kıl Oldum Abi” şarkısıyla popüler oldu ve 700 bin kopya sattı. Mayıs 1994’te “A acayipsin” adlı ikinci albümü, Sezen Aksu’nun desteğiyle çıktı ve Tarkan’ın popülaritesini daha da artırdı.

2003’te “Dudu” albümü, Rusya’da 900 binin üzerinde satış yaptı ve Tarkan’a birçok reklam teklifi getirdi. 2001’de Pepsi, 2004’te Opet, 2006’da Avea ve diğer birçok şirketle reklam anlaşmaları yaptı.

Pınar Dilek Tevetoğlu Mesleği Nedir Tarkan Eşi Pınar Dilek Ne Iş Yapıyor (2)

2014’te Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde dokuz gün süren konserler vererek o yıla damgasını vurdu ve “Kayahan’ın En İyileri 1” albümünde yer alan “Yemin Ettim” şarkısını bu konserlerde ilk kez seslendirdi. Daha sonra bu konserlerden alınan görüntülerle bir video klip hazırladı.

Tarkan, son on yılda aktivist olarak çeşitli doğa koruma projelerine destek vermektedir. Hasankeyf, Gediz Deltası, Ergene Nehri, Burdur Gölü ve Allianoi Antik Kenti gibi yerlerdeki projeler bunlardan bazılarıdır. Ayrıca, Seferihisar Doğa Okulu’nun kurucularından biridir. Geleneksel ve akademik bilginin bir arada olduğu, öğretmen ve öğrenci ayrımı olmayan bu okul, doğa kültürünün yaygınlaşması için çalışmaktadır. Tarkan, bu okul için 4 ve 11 Eylül 2014 tarihlerinde “Doğa Sensin” adlı iki konser düzenlemiştir.