Vatandaşların arama motorlarında sıkça arattığı isimlerden biri haline gelen Rabia Toprak sıfırdan başlayıp 3 yıl içerisinde ultra zengin olayı başardı. Umre'ye gitti, namaz kılarken fotoğraflar paylaştı ve Dubai'de lüks tatiller yaptı. Ayrıca lüks araçlarıyla olan videolarını da sosyal medyada paylaşmayı hiç ihmal etmedi. Peki Rabia Toprak serveti ne kadar? Rabia Toprak kimdir? Gelin inceleyelim...

Rabia Toprak kimdir?

Rabia Toprak 2013 yılında evlenmiştir. 3 sene önce yayınladığı yemek tarifleriyle fenomen olduktan sonra lüks bir hayat yaşamaya başlayan Rabia Toprak'ın çok sayıda evi, iş yeri ve arabaları olduğu iddia edildi. Hakkındaki iddiaları yalanlayan Toprak, avukatı aracılığıyla yasal yollara başvuruyor.

Rabia Toprak serveti ne kadar Rabia Toprak kimdir (2)

Rabia Toprak'ın serveti ne kadar?

2021 yılında Dubai ziyaretinden sonra büyük bir tekstil atölyesi kuran Rabia Toprak, kısa süre içerisinde miktarı hesaplanamayacak kadar malvarlığına sahip oldu. Servetinin kaç olduğu bilinmiyor.

Milyoner 196 ülke arasında, Türkçe kısa adı "ya" hecesiyle biten kaç ülke vardır? Milyoner 196 ülke arasında, Türkçe kısa adı "ya" hecesiyle biten kaç ülke vardır?

Rabia Toprak serveti ne kadar Rabia Toprak kimdir (4)

Hakkındaki iddialara cevap verdi

Rabia Toprak sosyal medya hesabından iddialara cevap verdi:

"Sevgili takipçilerim, sosyal medya hesaplarım üzerinden yapmış olduğum paylaşımların kişisel verilerimi içermesi sebebiyle bu paylaşımların iznim olmadan üçüncü şahıslar tarafından paylaşılması Türk Ceza Kanunu 136. maddesi kapsamında Kişisel Verileri Başkasına Verme, Yayma ve ya Ele Geçirme suçunu oluşturmaktadır. Öte yandan sosyal medya hesaplarım üzerinden yapmış olduğum paylaşımların altına yazılmış olan hakaret içerikli yorumlar da Türk Ceza Kanunu 125. maddesi kapsamında hakaret suçunu oluşturmaktadır. Söz konusu suçları işleyen şahıslara karşı avukatım aracılığı ile suç duyurusunda bulunulacaktır" dedi.

Rabia Toprak eski hali

Rabia Toprak serveti ne kadar Rabia Toprak kimdir

Rabia Toprak'ın eski hali sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlardan ''Nasıl bir anda zengin oldu? Masak araştırma yapmalı'' şeklinde birçok yorum geldi.

Rabia Toprak serveti ne kadar Rabia Toprak kimdir (3)

Rabia Toprak'ın sosyal medya hesapları

İnstagram: @rabia.topraak

Youtube: @rabiatoprak8955

Tiktok: @rabiaatoprak

Youtube kanalında ''hakkımda merak edilenler'' konulu videosu

Rabia Toprak kaç yaşında?

Rabia Toprak  29 Aralık 1995 yılında doğmuş olup 28 yaşındadır.

Rabia Toprak aslen nereli?

Toprak aslen Ankaralı'dır.

Kaynak: Haber-Hatice Zeybek