Netflix’in beğenilen Türk dizisi Şahmaran'ın 2. sezonu, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin yeni sezon tarihinin açıklanmasının ardından, hayranlar sezonun içeriğini ve yeni bölümleri dört gözle araştırıyor. Şahmaran'ın 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağı, final olup olmayacağı ve dizinin konusuyla ilgili detaylar oldukça merak ediliyor. Peki, Şahmaran Dizisi 2. Sezon Yeni Bölümleri Ne Zaman Saat Kaçta Yayınlanacak? Yeni sezonun konusu ve oyuncu kadrosu hakkında neler biliyoruz? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Enigma (The Imitation Game) filminin konusu ne oyuncuları kim? Enigma filmi nerede çekildi? Enigma (The Imitation Game) filminin konusu ne oyuncuları kim? Enigma filmi nerede çekildi?

Yeni Sezonda Neler Olacak?

2. sezonun başlamasıyla birlikte, yüzyıllardır beklenen kehanet gerçekleşir ve Şahsu’nun bedeninde Şahmaran uyanmaya başlar. Şahmaran’ın uyanışının tamamlanması için zorlu sınavlar beklenmektedir. Ayrıca, aşk uğruna yaşadığı ihanetin öcünü almak için geri dönen Lilith karakteri, bu yeni dünyada Cihan tarafından desteklenecek. Lilith’in öfkesi, Maran’ın bu dünyadaki tek dostu olan Şahsu’dan başka kimseye sahip olmamasına neden olur. Şahsu ve Maran, bu savaşta hem aşkları hem de kendileriyle sınanırken, Şahmaran ve Lilith "Evrenin Döngüsü" üzerindeki mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerdir.

Kadro ve Yeni Karakterler

2. sezonda, Mustafa Uğurlu, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Ekin Gökgöz, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ümit Çırak, Olimpia Ahenk Dourmouchev, Doğanay Ünal, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir, Elif Nur Kerkük, Lorin Merhart ve Beran Soysal gibi isimler yer alacak. Yeni sezona ayrıca, aşk uğruna yaşadığı ihanetin öcünü almak üzere dönen Lilith rolüyle Saadet Işıl Aksoy da katılıyor.

Yapım ve Yönetmen

Şahmaran dizisinin yapımını TIMS&B Productions üstlenirken, yapımcıları Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'dır. Dizinin yönetmenliğini Umur Turagay ve Bertan Başaran gerçekleştirirken, senaryosu Pınar Bulut tarafından kaleme alınmıştır.

Şahmaran Dizisi 2. Sezon Ne Zaman Saat Kaçta Yayınlanacak?

Netflix, başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in yer aldığı popüler dizi Şahmaran'ın 2. sezon tarihini açıkladı. Dizinin yeni bölümleri, 8 Ağustos 2024 tarihinde sadece Netflix platformunda izleyicilerle buluşacak. Yeni dizi ve filmlerin tümü genellikle 11:01'da yayınlanıyor.

Editör: Safa Erdoğan