MASKİ, Salihli'de ve İl genelinde vatandaşlara daha sağlıklı bir içme suyu sunabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Manisa Su Ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), ve İçme Suyu Dairesi Başkanlığı çalışanları Salihli'nin Poyraz mahallesi Bozağaç konumunda deformasyona uğrayan ve sürekli arıza çıkaran içme suyu hattında iyileştirme çalışmalarına devam ediyor. 1800 metrelik içme suyu hattında yapılan çalışmalar sonucunda vatandaşlara daha verimli ve kesilmeyen su ulaştırılacak.

Salihli'de Içme Suyu Hattı Onarılıyor! (4)

Muhtar Özcan: “MASKİ ile koordineli bir şekilde sıkıntıları gideriyoruz”

Salihli'de Poyraz Mahallesi'nin Muhtarı olan Mehmet Özcan konuya dair,"Bozağaç mevkiinde boruların tıkanmasından dolayı içme suyu hattımızda ciddi sıkıntılar yaşıyorduk. Sağ olsun Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve Salihli Belediyemiz koordineli bir şekilde sıkıntımızı gidermeye çalışıyorlar. Herkese çok teşekkür ediyorum, emeği geçenlerden Allah razı olsun" dedi.

Salihli'de Içme Suyu Hattı Onarılıyor! (1)

Poyraz Mahallesi vatandaşlarından Ali Sarusu ise,"“Yeni hat ile birlikte sıkıntılarımız ortadan kalkacak Mahallemizin içme suyu hattında büyük sıkıntılarımız vardı. İçme suyu hattı boruları tıkalıydı. Allah razı olsun borularımızı değiştiriyorlar. Yeni hat ile birlikte sıkıntılarımız ortadan kalkacak emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Salihli'de Içme Suyu Hattı Onarılıyor! (2)

Salihli'de Içme Suyu Hattı Onarılıyor! (3)