EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında en çok konuşulan oyuncular arasında olan Samet Akaydın Aslen Nereli? Evli mi? Eşi kim? Samet Akaydın hangi takımda oynuyor? İşte detaylar...

Pelinay İgit Kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim? Pelinay İgit Kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim?

1994 yılında doğan Samet Akaydın aslen Trabzonludur. 30 yaşındaki Samet Akaydın evli değildir. bir zamanlar sevgilisi olan Melisa Döngel olan ilişkisi 2023 yılında sonra ermiştir. Samet bu ilişkinin ardından ''Tek odak noktağım futbol'' açıklamasında bulunmuştur.

2009 yılında İdmanocağı altyapısında futbola başalyan Akaydın, daha sonra Trabzonspor U17 takımına transfer olmuştur. 2021 yılına kadar çeşitli 2. lig takımlarında forma giyen Akaydın, 2021 yılında Adanademirspor'a transfer olmasıyla yıldızı parlamıştır. 2022-2023 transfer sezonunda 3.7 milyon euroya Fenerbahçeye transfer olan Akaydın,  bu transfer ile Adana Demirspro'un yüksek bedelli transfer rekorunuda kırmıştır. Fenerbahçe istikrarlı forma şansı bulamayan Akaydın, Yunanistan 1.ligi ekiplerinden Fatih Terim'in isteği ile Panathinaikos'a  kiralık olarak transfer olmuştur.  30 Haziran 2024 tarihi itibariyle Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri dönmüştür.

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında gösterdiği performas ile takdir kazanan Samet Akaydın, çeyrek final maçında Hollanda karşısındaki kafa golüyle vatandaşların ilgisini dahada çekmiştir. 

Muhabir: Erdinç Alkan