Ülkemizde ünlü isimler zaman zaman yaptıkları garip hareketler ile gündeme gelmeye devam ediyorlar. Bu isimlerden birisi de Ayhan Sicimoğlu. Televizyonda sık sık gördüğümüz Sicimoğlu teknesinde çalışan bir kişi ile yaşadığı diyalog ile gündeme bomba gibi düştü.

Bu görüntülerden sonra Samet İşitmezoğlu kimdir, kaç yaşında ve nereli gibi sorular sıklıkla gündeme geldi. Bizde sizler için olayın derinlerine inmeye çalıştık. İşte detaylar...

Samet İşitmezoğlu kimdir? Ayhan Sicimoğlu tokat atma olayı nedir?

Samet İşitmezoğlu 19 yaşında olan bir tekne personelidir. İşitmezoğlu'nun iddiasına göre kendisi Ayhan Sicimoğlu'nun yanında 33 bin TL ile çalışmakataydı fakat Sicimoğlu kendisine parasını ödemedi.

İşitmezoğlu'nun çektiği videoda da bu konuşmalar yer alıyor ve sonrasında Sicimoğlu'nun kendisine fiziksel bir temasta bulunduğu görülüyor. Sicimoğlu daha sonra kendi sosyal medya hesabından olayla ilgili bir açıklama yaptı ve videonun eksik ya da montaj olduğunu söyledi. 

Sicimoğlu'nun açıklaması şu şekilde;

"Sevgili dostlar, bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım. Videolar montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltelenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur veya çekilmemiştir.

73 yaşındayım, fiili tecavüz karşısında kendimi savunmam gerekti o kadar. Hemen akabinde polise şikayette bulundum. Bu şahıstan ve olayın aslını bilmeden, görmeden bu işe müdahil olan 3. şahıslardan hukuki yollardan hesap sorulacaktır. Büyük paralar istendi, şantaja maruz kaldım ve boyun eğmedim. Olay bundan ibarettir..."

Balaban'da Kentsel dönüşüm toplantısı Balaban'da Kentsel dönüşüm toplantısı

Bu açıklamalardan sonra Ayhan Sicimoğlu ve Samet İşitmezoğlu olayının nereye bağlanacağı merak konusu oldu.

İşte Ayhan Sicimoğlu ve Samet İşitmezoğlu olayının İstanbul Havadis kanalı ile sosyal medyaya yayılan görüntüleri...

Editör: Abdullah Akar