Beşiktaş ile Samsunspor ligin ilk maçında Samsun'da karşı karşıya gelecek. Geçen sezonu ligde büyük hayal kırıklığı ile tamamlayan Beşiktaş Türkiye Kupası sonrasında bir de Süper Kupayı kazanarak büyük moral depoladı. 

2023-24 sezonunu ezeli rakiplerinin neredeyse 50 puan gerisinde kapatan Kara kartalda bu sezon hedef şampiyonluk yarışının içinde kalıp mutlu sona ulaşmak. Beşiktaş ligin açılışını Samsun'da yapıyor.

Futbol severler bu önemli maç öncesinde Samsunspor-Beşiktaş maçı ilk 11'leri nasıl olur, Samsunspor-Beşiktaş maçı saat kaçta ve maçın hakemi kim sorularını sıklıkla soruyorlar. Tüm detayları sizler için derledik.

Samsunspor Beşiktaş Ilk 11 Maç Kadrosu Nasıl Olur 22

Samsunspor-Beşiktaş ilk 11 maç kadrosu nasıl olur?

Samsunspor geçen sezon çıktığı Süper Lig'de ilk sezonunda orta sıralarda yer alarak düşme tehlikesi yaşamadan ligi bitirmeyi başardı. Thomas Reis yönetimindeki Samsunspor'un Beşiktaş maçındaki muhtemel 11'in şu şekilde olması bekleniyor;

Manisa'da Süper Amatör Lig'e Yusuf Bulut ismi verildi Manisa'da Süper Amatör Lig'e Yusuf Bulut ismi verildi

Samsunspor: Okan, Zeki, Satka, Van Drongelen, Bola, Bennaser, Dimata, Schindler, Ntcham, Holse, Mouandilmadji.

Yeni teknik direktörü Giovanı van Bronckhorst ile Süper Kupada gövde gösterisi yapan Beşiktaş'ın kazanan kadroyu bozmadan maça şu 11 ile başlayacağı düşünülüyor;

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Musrati, Gedson, Rashica, Rafa, Semih, Immobile.

Samsunspor Beşiktaş Ilk 11 Maç Kadrosu Nasıl Olur 33

Samsunspor-Beşiktaş saat kaçta, nerede oynanacak? Maçı hangi hakem yönetecek?

Sezonun iki takım açısından da açılışının olacağı Samsunspor Beşiktaş maçı Samsun'da Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. Maçın başlama saati 21.45 olarak belirlenmiş durumda.

Samsunspor Beşiktaş maçını yönetecek hakemde bir hayli merak ediliyor. Maçın hakemi olarak Ali şansalan görevlendirildi. Ali Şansalan'ın yardımcınlıklarını ise Murat Tuğberk Çurbay ve Hakan Yemişken yapacak.

Beşiktaş galibiyet ile başlamak istiyor

Kritik maç öncesi Beşiktaş bir hafta önce oynanan Galatasaray maçının morali ile sahaya çıkacak. Kara kartal Süper Kupa da 5-0'lık bir galibiyet alarak bu sezon iddialı olacağını göstermiş oldu.

Beşiktaş'ta Süper Kupa maçında Rafa Silva ve İmmobile'nin gösterdiği performans taraftarlara da umut verdi. İmmobile'nin 2 gol atması, Silva'nın da attığı gol ve oyun katkısı bu sezon adına fragman niteliğindeydi.

İlk haftada Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kazanması Beşiktaş için bu maçı daha da önemli bir hale soktu. Teknik direktörü Giovanı van Bronckhorst maç öncesi takımından iyi performans ve 3 puan bekliyor.

Samsunspor Beşiktaş Ilk 11 Maç Kadrosu Nasıl Olur 11

Editör: Abdullah Akar