Sanal Çadır, dünyaca ünlü markaların outlet ürünlerini ve sezon sonu koleksiyonlarını piyasa değerinin olduça  altında fiyatlarla müşterilere sunan bir e-ticaret platformudur.

Bu online alışveriş sitesi, müşterilere yüksek kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla erişilebilir kılarak, avantajlı alışveriş fırsatları sağlamaktadır.

Sanal Çadir Açildi! (1)

Online alışveriş platformu olan Sanal Çadır, dünyaca ünlü markaların Ürünlerini  yılda  iki defa büyük indirimlerle satışa koymaktadır. Bu büyük indirimler sadece 15 gün sürmektedir. İnsanlar istediği markanın ürünleri bu platform sayesinde indirimli bir şekilde alabilmektedirler.

Sanal Çadır’ın bu stratejisi, marka bilinirliğini ve müşteri memnuniyetini arttırmayı hedeflemektedir. Sanal Çadır'ın kullandığı bu strateji sayesinde ,insanlar dünyaca ünlü markalara indirimli şekilde ulaşabilmektedirler.

Sanal Çadir Açildi! (2)

Sanal Çadır'ın Kullandığı bu strateji  ile marka ürünlerin satışını çok iyi bir şekilde yapmaktadır. 

Sanal Çadır kimin?

Sanal Çadır, Eren parakende holdingine aittir.

Online alışveriş platforumu olan Sanal çadır, 2014 yılında kurulmuştur. Kurulduğundan beri Eren Parakende isminin altında lacoste, Nautica, Gant, Superstep, Converse ve The Kooples  gibi ünlü markaların Sezon sonu ürünlerinin satışını yapmaktadır. ,

Bu online platformda dünyaca ünlü markaların dışında Eray Holing şirketinin altında olan diğer markaların ürünlerininde satışı yapılmaktadır.

Sanal Çadır ürünleri orjinal mi?

Sanal Çadır, Eren Perakende bünyesindeki markaların seri sonu ürünlerini indirimli fiyatlarla satışa sunan bir platformdur. Bu platformda dünyaca ünlü markaların ürünleri, %70’e varan indirimlerle bulunabiliyor.  Bu online platformda satılan ürünler orjinaldir. 

Sanal Çadir Açildi! (4)

Sanal Çadır Güvemli mi?

SSL sertifikalı bir web sitesi aracılığıyla sunulan güvenli ödeme yöntemleri, müşteri tatminini garanti altına alır. Ek olarak, hızlı teslimat servisi ve verimli müşteri destek hizmetleri ile müşterilere kusursuz bir satın alma tecrübesi sunulur.