Ülkemizde ve ilçemiz Sarıgöl'de futbola olan sevgi bir hayli yüksek. Bu nedenle ilçemiz futbol takımı Sarıgöl Belediyespor'da ilçe halkı tarafından büyük destek görüyor. Maç günleri ilçede büyük heyecan yaşanırken futbol severler 4 Eylül İlçe Stadyumu'nda takımlarını sonuna kadar destekliyor.

Geçen sezon yer aldığı Manisa Mustafa Gülten 1A Salihli B grubunda mücadele eden Sarıgöl Belediyespor çıktığı tüm maçları kazanarak Grubunu birinci bitirmiş ve Süper Amatör Lig'ine yükselmişti.

Geçen yıla göre daha zorlu bir ligde mücadele edecek olan ve daha sıkı çalışma temposuyla lige hazırlanması gereken Belediyespor'un henüz başkanı dahi belli değil. Eski başkan Mehmet Akkoyun'un 13 Mayıs tarihinde istifa etmesinin ardından takım 3 aydır başkansız durumda. İlçedeki futbol severler bu durumdan rahatsızlar ve bir an önce çözüm bekliyorlar.

sarıgöl belediyespor-3

Iskarta üzüm fiyatları düştü üretici isyanda Iskarta üzüm fiyatları düştü üretici isyanda

Geçen yıl takımın büyük başarı kazanmasının ardından ilçenin önde gelen iş insanlarının takıma katkı sağlaması bekleniyordu. Fakat bu beklentiler henüz karşılanmadı. Takımda yer alan futbolcular bu sezon ne yapacaklarını kara kara düşünüyor.

Bazı oyuncular kendilerini hazır tutmak için bireysel antrenmanlar yaparken, bazıları ise maç temposunu kaybetmemek için halı saha maçlarına yoğunluk vermiş durumdalar.

İlçedeki futbol severler Sarıgöl Belediyespor'un başkanının bir an önce belirlenmesi ve hazırlıkların başlamasını talep ediyor. İlerleyen günlerde nasıl gelişmeler yaşanacak hep beraber takip edip göreceğiz.

sarıgöl belediyepor şampiyonluk kutlaması

Muhabir: Erdinç Alkan