Transfer sezonuna ilk olarak takım kaptanı Hatip Bugün'ü renklerine bağlayarak başlayan Sarıgöl Belediyespor bu imzanın ardından teknik direktör olarak da tecrübeli Hoca Kamil İbik ile anlaştı.

Sarıgöl Belediyespor Yeni Sezon Transferlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor 11

Sarıgöl Belediyespor yönetimi Kamil İbik'in yardımcılığı görevine ise eski futbolcusu Serkan Aksoy'u getirdi. Belediyespor'un hamleleri bunlarla da sınırlı kalmadı. Hücum bölgesini Ahmet Daban ve Mert Gül ile güçlendiren Sarıgöl Belediyespor İlkay Balbay, Murat Eskici ve Yusuf İrge'yi de kadrosuna katarak takıma önemli  isimler eklemiş oldu.

Sarıgöl Belediyespor Yeni Sezon Transferlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor 22

Sarıgöl Belediyespor Başkanı Tufan Dede, Manisa Aktif Haber'e yaptığı açıklamada, ''Sarıgöl'ümüzü en iyi şekilde temsil edecek ve güçlü bir kadro kurmak istiyoruz. Bunun için tüm yönetim olarak elimizden geleni yapacağız. Hedefimiz Süper Amatör'de olabildiğince çok puan toplayıp Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkabilmek.

Judo Federasyonu Başkanı Manisa'da judocularla buluştu Judo Federasyonu Başkanı Manisa'da judocularla buluştu

Taraftarlamızında desteği ile Sarıgöllü gençlerimiz ile büyük başarılara imza atacağız. Bu şehir hepimizim yönetim olarak biz üzerimize düşeni yapacağız. Tüm halkımızında bizi canı gönülden destekleyeceğine inanıyorum.'' dedi.

Sarıgöl Belediyespor Yeni Sezon Transferlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor 33

Muhabir: Erdinç Alkan