Halil Umut Meler'e Şampiyonlar Ligi'nde görev Halil Umut Meler'e Şampiyonlar Ligi'nde görev

Geçen sezon liginde oynadığı tüm maçları kazanarak Süper Amatör Lig'e çıkma başarısı gösteren Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Teknik direktörlük görevine Kamil İbik'i getiren kırmızı-beyazlılar, İbik'in talimatları doğrultusunda eksik bölgelere takviyeler yapmayı sürdürüyor. Yönetim geçen sezonda takımın kalesini koruyan ve başarılı bir performans gösteren İlkay Aykol'u yeniden renklerine bağladı.

Transferler bununla da sınırlı kalmadı uzun yıllardır takımımızda başarı ile ter döken ve ne zaman imza atacağı merak konusu olan Orhan Bugün'de imzayı attı. Son transfer ise daha önce profesyonel seviyeye yükselmiş olan hücum oyuncusu Barış Çıbıkçı oldu.

Anlaşma sonrası Manisa Aktif Haber'e açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu Orhan Bugün şunları söyledi;

''Uzun yıllardır Sarıgöl'de forma giymekten gurur duyuyorum. Bu sezonda kırmızı-beyazlı forma için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Takım arkadaşlarım ve ben ligde olabildiğince puan toplayıp Sarıgöl tarihinde bir ilk olan BAL ligine çıkmak istiyoruz. Bu yolda taraftarlarımızında bizleri yalnız bırakmamasını istiyoruz ve onların desteğini bekliyoruz.'' dedi.

Muhabir: Erdinç Alkan