Geçen sezon gösterdiği büyük başarı ile Süper Amatör lige çıkmayı başaran Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor kulübünde sezonun sona ermesi ile birlikte başkan görevinden istifa etmiş ve uzun süre takım başkansız şekilde yoluna devam etmişti.

Yaklaşık 10 gün kadar önce ise Tufan Dede ve yönetimi Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor'da yönetimi devralmış ve icraatlarına başlamıştı. Yönetimin sezon öncesi moral toplantısı da bir diğer icraatı oldu.

Whatsapp Image 2024 09 07 At 20.47.37

Yönetim, teknik heyet ve futbolcuların katıldığı toplantıda takımın yeni sezon planlarından ve beklentilerden bahsedildi. Toplantı sonrasında ise yeni başkan Tufan Dede Manisa Aktif Haber sitemize açıklamalarda bulundu.

İşte Dede'nin açıklamalarından öne çıkanlar;

Ben kendimi bildim bileli sporu ve futbolu çok severim. Kendim gibi futbola sevdalı diğer arkadaşlar ile birlikte Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor'u hak ettiği yerlere taşımak için bir yola çıktık. Bu yolda yönetimdeki arkadaşlarımız ile birlikte teknik ekibimiz ve futbolcularımızın rahat çalışabilmesi için elimizden geleni yapacağız.

Trabzonspor Beşiktaş maçı ilk 11 maç kadrosu nasıl olur? Trabzonspor Beşiktaş maçı ilk 11 maç kadrosu nasıl olur?

Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor'da sezon öncesi buluşması-2

Ne Kadar Üye O Kadar Destek

Tufan Dede özellikle Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor'a üye sayısının artırılması gerekteğine dikkat çekti. Dede, '' Artık günümüzde büyük takımlar için bile kulüp üyelikleri çok önemli bir hal aldı. Bizde sürdürülebilirliği olan bir yapı kurmak istiyoruz.

Bunun içinde devamlılığı olan gelir kaynakları oluşturmamız gerekiyor. Ben ve ekip arkadaşlarım elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Futbola sevdası bilinen Sarıgöl halkı da kulübümüze üye olarak hem destek verebilir hem de alınacak kararlarda söz sahibi olabilir.'' dedi.

Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor'da sezon öncesi buluşması-3

Taraftarı Yeniden Maçlara Çekeceğiz

Tufan Dede son olarak taraftarlara da bie mesaj gönderdi. Dede, '' Sarıgöl eskiden oynaması zor bir deplasmandı. Rakip takımlar burada sahaya çıktıklarında futbolcuların ayakları titrerdi. Son yıllarda taraftar sayımızda biraz azalma oldu. Biz bunu yeniden eski günlerdeki haline geri döndürmek istiyoruz.

Hepimiz Sarıgöllüyüz ve Sarıgölümüzü çok seviyoruz. Bu sevgimizi ve desteğimizi tribünde takımımıza hissettirelim. Takımda oynayacak olanlar hep Sarıgölün çocukları bizde çocuklarımızı tribünde sonuna kadar destekleyelim.'' dedi.

Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor'da sezon öncesi buluşması-4

Muhabir: Erdinç Alkan