Sarıgöl'de 19 Ekim Muhtarlar Günü ilçedeki kurum amirlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen bir dizi etkinlikle kutlandı. İlçe Kaymakamı Halil Dalak ve Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz'in de katıldığı etkinliklerde Sarıgöl'deki tüm muhtarlar da yer aldı.

Sarıgöl'de nar ekşisi üretimi devam ediyor Sarıgöl'de nar ekşisi üretimi devam ediyor

Etkinlikte ilk olarak Hükümet Konağı önünde yerini alan muhtarlara toplumdaki rolleri ve verdikleri emeklerden dolayı teşekkür konuşması yapıldı. Etkinlik sonrasında muhtarlarla birlikte kahvaltı organizyonu yapıldı.

Kahvaltı sonrası kurum amirleri ve muhtarlar halka yardımcı olmak adına neler yapabileceklerini değerlendirdiler. Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz'de 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü şu sözlerle kutladı;

İlçe Kaymakamımız Sayın Halil DALAK ve değerli protokol ile birlikte Muhtarlar günü programına katıldık.

Bugün, Mahallemizin kıymetli temsilcileri olan Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladık. Toplumumuzun sesi olan muhtarlarımızla bir araya gelip, onların emeklerini bir kez daha takdir ettik. Kutlamanın ardından hep birlikte keyifli bir kahvaltıda buluştuk ve dayanışma dolu anlar paylaştık. Yerel yönetimlerimizin gücünü hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz.

Muhabir: Pınar Gezici