Sarıgöl’de çeşitli etkinlikler ve birbirinden değerli sanatçılarla 4 gün boyunca süren 16.Sultani Üzüm Festivalinin son gününe verilen müjdeler damga vurdu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’inde katıldığı festivalin son günü akşamında Kent Meydanında Sakiler konseri için toplanan kalabalığa hitap eden Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, son yıllarda ciddi su sıkıntısının yaşandığı ovada zor günler geçiren üreticilere gölet ve ilçede ihtiyaç olan hasta nakil aracının müjdesini verdi.
Gölet projesinin seçim vaatleri arasında olduğunu hatırlatan Akdeniz,‘’ Sarıgöllüler sizlere gölet sözü vermiştim. Ferdi Başkanımı her gün arıyorum. Başkanımdan söz aldım” ifadelerini kullandı.  Ayrıca İlçemize acil bir hasta nakil aracı lazımdı. Ferdi Başkanımıza konuyu ilettik. Söz verdi, haftaya burada hayırlı olsun’’dedi.
Sarıgöl’ün neye ihtiyacı varsa olacak
Festivalin son gününde konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, beş yıl boyunca Sarıgöl’ün neye ihtiyacı varsa hepsi olacak dedi. Zeyrek, ''Ben bir buçuk milyon Manisalı için inanın çok çalışıyorum, hep çalışacağım. Manisa hak ettiği yere gelecek. Tahsin Başkanım gölet istedi. Sarıgöl’e yapılacak gölet şimdiden hayırlı olsun. Sarıgöl’ün neye ihtiyacı varsa 5 yıl içinde gerçekleştireceğiz’’ifadelerini kullandı.

Iskarta üzüm fiyatları düştü üretici isyanda Iskarta üzüm fiyatları düştü üretici isyanda

Muhabir: Erdinç Alkan