Sarıgöllü gençlerin farklı spor branşlarında gösterdikleri gelişim ve elde ettikleri başarılar ilçe halkı olarak hepimizin göğsünü kabartmaya devam ediyor.

Önce Şevket Ali Taşçı'nın güreş branşında elde ettiği Türkiye Şampiyonluğu, sonra Ada İbik'in henüz 16 yaşında olmasına rağmen Manisa FK ile profesyonel sözleşme imzalaması ve U-17 Milli takımına sürekli seçilmesi bizleri hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyordu.

Bu başarılara bir yenisini de henüz 15 yaşında olan genç Futbolcumuz Bedirhan Sevinç ekledi. Küçük yaşlarından beri Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor'da altyaş gruplarında başarı ile forma giymiş bir futbolcu göğüsümüzü kabarttı.

Başarı basamaklarını ikişer ikişer çıkan Bedirhan geçen sezon başında Alaşehir Belediyespor'a transfer olmuş ve orada da kendisini göstermeyi başarmış, geçen yaz transfer dönemi başında ise Turgutluspor'un yolunu tutmuştu.

Bedirhan'ın başarısı ve yeteneği yine çok çabuk farkedildi. Genç futbolcu henüz Turgutluspor'da 6 ayını doldurmadan bu sefer Sivasspor'un yolunu tuttu. 15 yaşında olmasına rağmen Sivasspor U-16 takımında görev yapmaya başlayan genç futbolcunun geleceği çok parlak olarak görülüyor.

Sahanın hemen hemen her bölgesinde başarılı bir şekilde görev alabilen Bedirhan, her iki ayağını da etkili şekilde kullanıyor. Spor otoriteleri Bedirhan'ın bu gelişimini devam ettirmesi halinde Türkiye milli takımında önemli başarılar kazanan bir oyuncu olabileceğini düşünüyor.

Bizde genç kardeşimizin sakatlıksız başarılar ile dolu bir kariyer geçirmesini temenni ediyoruz.

Sarıgöl'ün Herkülü Sırtında 115 Kilo Taşıyor Sarıgöl'ün Herkülü Sırtında 115 Kilo Taşıyor

Muhabir: Pınar Gezici