Sarıgöl'de Mevlana üzümünde hasat başladı! Sarıgöl'de Mevlana üzümünde hasat başladı!

Spor Toto tarafından Sarıgöl’de geçtiğimiz yıllarda yenilenen ilçe merkezindeki halı saha, bakımsızlık nedeniyle gençlerin futbol tutkusuna gölge düşürüyor.

İlçe stadyumunun yanında yer alan Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı olan ve dönem dönem ihale usulü işletmelere devredilen tesisin bakımsız olması spor severleri üzüyor. Sarıgöl merkezdeki iki futbol tesisinden biri olan halı saha, tavan filesi ile kale filelerinin yırtık olması ve yeterli ışıklandırmanın olmaması nedeniyle futbol severlerin keyfine gölge düşürüyor. Maç esnasında tavan filesi yırtık olan halı sahadan sık sık topların dışarı kaçması yoldan geçen araçlara risk oluşturmasının yanında, topun dışarıdan yeniden alınıp gelinmesi maçın heyecanını da yarıda kesiyor.

Sarıgöl Halı Saha BakımsızUzun zamandır bakımı yapılmayan halı sahada oynamak istemeyen gençler çareyi yeni spor kompleksindeki halı sahaya gitmekte arıyor. Ancak, Sarıgöl ilçe merkezinde sadece iki adet halı sahanın olması ve bir tanesinin de bakımsız olması nedeniyle Spor Kompleksindeki halı sahada yoğunluk yaşanıyor.

Bu nedenle Sarıgöllü gençler stres atmak için çareyi çevre mahallerdeki halı sahalara gitmekte buluyor. Fakat bu defada gençlerin karşısına ulaşım ve zaman sorunu geliyor. Tüm dünyada olduğu gibi futbola olan sevginin zirve olduğu ilçemizde halı sahanın bu durumu ne futbola, ne gençlerimize, ne de ilçemize yakışıyor. Sarıgöllü gençler yetkililerden bakımsız olan halı sahanın bir an önce eksikliklerinin giderilmesini istiyor.

Bu haber Manisa Aktif Haber'in özel haberidir. Kopyalanması ve yayılması yasaktır.

Muhabir: Erdinç Alkan