Oyun severlere Amazon’dan harika bir haber geldi. Amazon’da Secret Level isimli yeni bir dizi yayınlanacak ve her bölümde farklı bir oyun anlatılacak.

Diziyi sabırsızlıkla bekleyenler Secret Level ne zaman diye sormaya başladı. Amazon’un heyecan yaratan dizisiyle ilgili bilinenleri derledik.

Secret Level Ne Zaman 5

Amazon'un Yeni Dizisi Secret Level Ne Zaman?

Amazon, son yıllarda Güç Yüzükleri ve Fallout gibi iddialı yapımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu sayede dizi sektöründe kendisine önemli bir yer ediniyor. Amazon, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Gamescom’da yaptığı açıklamayla bir kez daha büyük ses getirdi. Secret Level isimli yeni bir dizi yayınlamayı düşünen Amazon özellikle oyun severleri oldukça heyecanlandırdı.

Animasyon şeklinde çekilecek Secret Level dizisi 15 bölümden oluşacak ve her bölümde farklı bir video oyunun evreni anlatılacak. Herkesin merakla beklemeye başladığı dizinin ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Sosyal medyada sık sık Secret Level ne zaman sorusu soruluyor.

Amazon’un şimdiden çok konuşulan yeni dizisi Secret Level, 10 Aralık 2024 tarihinde Prime Video platformunda yayınlanacak.

Secret Level Ne Zaman4

Secret Level Hangi Oyunlar Var?

Amazon’un yeni dizisi Secret Level ne zaman sorusuna cevap bulanlar dizide hangi oyunların anlatılacağını öğrenmek istiyor.

Secret Level’de yer alan oyunlar şu şekilde:

  • Armored Core
  • Concord
  • Crossfire
  • Çeşitli PlayStation Studios Oyunları
  • Dungeons & Dragons
  • Exodus
  • Honor of Kings
  • Mega Man
  • New World: Aeternum
  • PAC-MAN
  • Sifu
  • Spelunky
  • The Outer Worlds
  • Unreal Tournament
  • Warhammer 40,000

Şimdi de bu oyunların hikayelerine bakalım.

Secret Level Ne Zaman 8

Armored Core Hikayesi Nedir?

Armored Core, ilk olarak 1997 yılında FromSoftware tarafından geliştirilen bir aksiyon oyunları serisidir. Büyük bir yıkımla sonuçlanan savaşların ardından dünyanın kontrolünü çeşitli şirketler ele geçirir.

Oyuncuların yönettiği karakterler de hayatta kalmak için dev robotları kontrol ederek savaş alanlarına gider ve kendilerine verilen görevleri tamamlarlar.

Concord Hikayesi Nedir?

Concord, 2024 yılında Firewalk Studios tarafından geliştirilen bir birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyuncular seçtikleri karakterleri kontrol ederek uzayın derinliklerinde bir yolculuğa çıkarak savaşlara katılıyor.

23 Ağustos 2024 tarihinde yayınlanan oyun satışların beklentilerin altında kalması nedeniyle 6 Eylül 2024’te kaldırıldı.

Crossfire Hikayesi Nedir?

Crossfire, ilk olarak 2007 yılında SmileGate tarafından geliştirilen bir birinci şahıs nişancı oyunu serisidir.

Oyunda Black List adlı terörist grupla Global Risk isimli bir askeri birlik arasında yaşanan savaş anlatılıyor. Oyuncular Black List ya da Global Risk’ten birini seçerek savaşa dahil oluyor.

Çeşitli PlayStation Studios Oyunları

Amazon’un Secret Level için yaptığı açıklama çeşitli PlayStation oyunlarına yer verileceği açıklandı. Ancak henüz hangi oyunların dizide yer alacağı kesinleşmedi.

God of War, Ghost Of Tsushima ve The Last Of Us gibi yapımların adı geçiyor.

Dungeons & Dragons Hikayesi Nedir?

Dungeons & Dragons, ilk olarak 1974 yılında Gary Gygax ve Dave Arneson tarafından geliştirilen bir masaüstü rol yapma oyunudur. Günümüzdeki birçok MMORPG’nin atası olarak kabul edilir.

Oyuncular seçtikleri karakterler ve hayal güçlerinin yardımıyla maceralara atılır.

Secret Level Ne Zaman 3

Exodus Hikayesi Nedir?

Exodus, 1991 yılında Color Dreams tarafından Nintendo için geliştirilen bir oyundur.

Honor of Kings Hikayesi Nedir?

"Honor of Kings," Çin kökenli bir MOBA (Çok Oyunculu Online Savaş Arenası) oyunudur. Oyuncular, antik Çin mitolojisinden ve tarihi figürlerden esinlenmiş kahramanları kontrol ederek düşmanlarla savaşır. Oyun, strateji ve takım oyununu vurgular ve oyuncular, birbirleriyle yarışarak galibiyet elde etmeye çalışır.

Mega Man Hikayesi Nedir?

Mega Man, ilk olarak 1987 yılında Capcom tarafından geliştirilen bir video oyunu serisidir. Oyuncular, Mega Man adlı karakteri kontrol ederek Dr. Willy’i durdurmaya çalışır.

New World: Aeternum Hikayesi Nedir?

New World: Aeternum, 28 Eylül 2021 tarihinde Amazon tarafından yayınlanan bir MMORPG oyunudur.

Oyuncular, Aeternum adlı gizemli bir adayı keşfederken karakterleri geliştirmek için maceralara atılıyor.

PAC-MAN Hikayesi Nedir?

PAC-MAN, 22 Mayıs 1980 tarihinde Bandai Namco tarafından geliştirilen bir atari oyunudur. Oyuncular, PAC-MAN adlı bir karakteri kontrol ederek bir labirentin içinde hayaletlerden kaçmaya çalışır.

Secret Level Ne Zaman 2

Sifu Hikayesi Nedir?

Sifu, Sloclap tarafından geliştirilen ve 8 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan bir video oyunudur.

Oyuncular, intikam peşinde koşan bir dövüş sanatları ustasını kontrol eder. Ana karakter her ölüşünde biraz daha yaşlanmış bir halde dirilir.

Spelunky Hikayesi Nedir?

Spelunky, Derek Yu tarafından geliştirilen ve 21 Aralık 2008 tarihinde yayınlanan bir platform oyunudur.

Oyuncular, bilinmeyen topraklarda hayatta kalmaya çalışan bir karakteri kontrol ederek yeraltı mağaralarını keşfe çıkar.Secret Level Ne Zaman 10Secret Level Ne Zaman 10Secret Level Ne Zaman 10

The Outer Worlds Hikayesi Nedir?

The Outer Worlds, Obsidian tarafından geliştirilen ve 25 Ekim 2019 tarihinde yayınlanan bir video oyunudur.

Oyun alternatif bir evrende 2355 yılında geçiyor. Ana karakter, bir uzay gemisinde yolculuk yaparken gemileri rotadan çıkar. Bu yüzden beklenenden çok daha uzun bir süre sonra bilmedikleri bir kolonide uyanırlar.

Oyuncular, değişen yeni dünyaya uyum sağlamak ve kolonilerin geleceğini etkileyecek seçimler yapmak zorunda kalan ana karakteri kontrol ederler.

Unreal Tournament Hikayesi Nedir?

Unreal Tournament, Epic Games tarafından geliştirilen ve 30 Kasım 1999'da yayınlanan bir birinci şahıs nişancı oyunudur.

Oyuncular farklı arenalarda savaşarak hayatta kalmaya çalışır.

Warhammer 40,000 Hikayesi Nedir?

Warhammer 40,000, Games Workshop tarafından geliştirilen ve ilk kez 1987 yılında yayınlanan bir video oyunları serisidir.

Oyuncular, karanlık bir gelecekte insanlar, uzaylılar ve canavarlar arasında durmak bilmeyen savaşlara katılır.

Secret Level Ne Zaman 9

TUİK'in 2022 verilerine göre 15 yaş ve üstü Türkiye nüfusunun yüzde kaçı her gün tütün mamulü kullanmaktadır? Milyoner TUİK'in 2022 verilerine göre 15 yaş ve üstü Türkiye nüfusunun yüzde kaçı her gün tütün mamulü kullanmaktadır? Milyoner

Secret Level Yaratıcısı Kim?

Secret Level ne zaman sorusuna cevap bulanlar dizinin yaratıcısını da merak ediyor. Merakla beklenen dizinin yapımcılığını daha önce Love, Death + Robots dizisine imza atan Tim Miller yapacak.

Tim Miller Kimdir?

Secret Level ne zaman diye soranlar dizinin yaratıcısı Tim Miller’ın kim olduğunu öğrenmek istiyor. Amerikalı yönetmen Tim Miller, 10 Ekim 1964 tarihinde ABD’de dünyaya geldi. 2016 yapımı Deadpool filmiyle dünya çapında üne ulaştı.

Daha sonra Love, Death & Robots dizisiyle adından uzun bir süre söz ettirdi. Tim Miller, Amazon’un yeni dizisi Secret Level’ın yapımcılığını üstlenecek. Bu yazımızda Amazon’un yeni dizisi Secret Level hakkında merak edilenleri cevapladık.

Editör: Gulce Editor