Şehzadeler Belediyesi zabıta ekipleri, ilçede bulunan zinicir marketlerde deneetim yaptı. Denetimde,marketlerde bulunan kasa ve raf fiyatları kontrol edildi.

Zabıtlar, marketlerdeki ürünlrin raf ve kasa fiyatlarını tek tek konrol etti. Raf ve kasa fiyatlarının uyuşup uyuşmadığını kontrol eden zabıtalar, oluşabilecek fiyat farklarına karşın gerekli önlemleri aldı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, denetimle ilgili,"Zabıta ekiplerimiz, halkımızın güvenli ve adil bir şekilde alışveriş yapabilmesi için marketlerdeki fiyat denetimlerini sürdürüyor. Amacımız, tüketicinin haklarını korumak ve haksız fiyat artışlarının önüne geçmektir" dedi.

Zabıtalar gerçekleşen denetimde bir olumsuz durumla karşılaştığı zaman, gerekli yasal işlemleri uyguluyor. ilçe genelindeki zincir marketlere uygulanan bu denetimle, tüketici haklarının korunması sağlanıyor.

 Şehzadeler Belediyesi zabıta ekiplerinin düzenli olarak yaptığı bu denhetimler, vatandaşların güvenli alışveriş yapmasına büyük katkı sağladığı ifade edildi.

Şehzadeler 'De Marketlere Sıkı Denetim! (2)

Şehzadeler 'De Marketlere Sıkı Denetim! (3)

Manisa'da bir kadın eski eşinin sevgilisi tarafından darp edildi Manisa'da bir kadın eski eşinin sevgilisi tarafından darp edildi

Şehzadeler 'De Marketlere Sıkı Denetim! (4)

Kaynak: İHA