Manisa'da "kadına şiddete dur" çağrısı Manisa'da "kadına şiddete dur" çağrısı

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay talimatıyla Kırtık Asri Mezarlığı’nda düzenlenen anlamlı etkinlikle birçok vatandaşın yüreğine dokundu. Belediye ekipleri, arife gününde kabristanı ziyaret eden vatandaşlara 2 bin adet karanfil dağıtarak duygusal anlar yaşamasına vesile oldu. 

A W228712 03

Belediye Başkanı Gülşah Durbay etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın bayramın bu özel gününde kabristan ziyaretleri sırasında yanlarında olmak istedik. Küçük bir jestle, onların bu anlamlı anlarında bir nebze de olsa yanlarında olduğumuzu hissettirmek istedik. Aldığımız geri dönüşler, bu tür etkinliklerin ne kadar anlamlı olduğunu bir kez daha gösterdi. Tüm halkımızın bayramını tebrik ediyor, bayramı bayram tadında geçirmelerini diliyorum." ifadelerini kullandı.

A W228712 04

Sosyal sorumluluk projeleriyle sık sık gündeme gelen Şehzadeler Belediyesi, bu anlamlı etkinlikle de vatandaşlardan takdir topladı. İlçe sakinleri, belediyenin bu tür duygusal ve anlamlı etkinliklerini takdir ettiklerini ifade ettiler.

A W228712 07A W228712 06A W228712 05

Kaynak: iHA