Yeniden Refah Partisinin Manisa'da tek belediyesi olan Selendi'de Belediye Başkanı Murat Daban seçim öncesi söz verdiği vaadlerini yerine getirmeye devam ediyor.

Seçim öncesi çalışmalarında çevre il ve ilçelere çalışmaya giden emekçi kadınlara destek olmak için seçildiği taktirde ''Kadınlar Lokali'' yapacağının sözünü veren Başkan Daban, bu sözünü yerine getirdi.

Açılış töreninde  yaptığı konuşmada yerel seçimler öncesi verdiği sözü yerine getirdiğini belirten Başkan Daban, ''7 Mart'ta bu meydanda  soğuk bir akşamda bir  Organize Sanayiye giden işçilerimize söz vermiştim. Zaten organize sanayiye gitmek  başlı başınca bir eziyet, servis sorunun yanı sıra burada beklemekte sıkıntılı. İnşallah beni seçtiğiniz takdirde en kısa sürede size bir bekleme salonu yapacağım demiştim. Çok şükür bugün bunu gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyim. Artık işçilerimiz servisine binmek için buraya geldiklerinde soğuktan ve sıcaktan korunacağı bir mekanı var. Ayrıca bu lokalimiz perşembe günleri köyden gelen ablalarımız,teyzelerimiz,eblerimiz dedelerimiz  içinde hizmet verecek. yani benim köyden gelen teyzem  pazarını gördükten sonra eşyasını koymak için kıytı köşe aramayacak. Çocuğumun bakımını yapayım diye yer aramayacak. Selendimize hayırlı olsun.''ifadelerini kullandı.

Selendi Ülkü Ocakları'nda aşure hayrı düzenlendi Selendi Ülkü Ocakları'nda aşure hayrı düzenlendi

Selendi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kadınlar Lokalinde,  bekleme salonu, çocuk bakım odası ve mescidin yanı sıra yemek hizmeti de verilecek.

Muhabir: Erdinç Alkan