Shah Rukh Khan, Hint film sektörünün en ünlü ve başarılı isimlerinden biridir. Bu yazımızda Shah Rukh Khan müslüman mı? Shah Rukh Khan serveti ne kadar? Gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız.

Shah Rukh Khan müslüman mı? Shah Rukh Khan serveti ne kadar? İşte cevaplar...

Shah Rukh Khan müslüman mı? Shah Rukh Khan serveti ne kadar?

Shah Rukh Khan kimdir?

Shah Rukh Khan Müslüman Mı Shah Rukh Khan Serveti Ne Kadar 1

Shah Rukh Khan, Hint film sektörünün en ünlü ve başarılı isimlerinden biridir. 80’in üzerinde Bollywood filminde rol alan Khan, romantik, aksiyon ve komedi türlerinde başarılı performanslar sergilemiştir. Khan, 2 Kasım 1965’te Yeni Delhi’de müslüman bir ailede dünyaya gelmiştir. Akrep burcu olan Khan, 57 yaşındadır. Kasım ayında 58 yaşına girecektir. Shah Rukh Khan'ın boyu 1.69 cm olduğu bilinmektedir. Adının “Kralın yüzü” anlamına geldiği ve imzasını Shah Rukh şeklinde attığı bilinmektedir. St. Columba's okulunu onur nişanı ile bitirdi. Okulda aynı anda futbol, hokey ve kriket takımlarının kaptanıydı. Shah Rukh Khan, 25 Ekim 1991'den beri Gauri Khan ile evlidir. Üç çocuğu vardır. İsimleri AbRam Khan (d.2013), Suhuna Khan (d.2000), Aryan Khan (d.1997). Khan, aynı zamanda film yapım ve dağıtım şirketi Red Chillies Entertainment’ın ve kriket takımı Kolkata Knight Riders’ın sahibidir. 600 milyon dolarlık serveti ile dünyanın en zengin aktörü unvanına sahiptir. Khan, hayırseverliği ile de tanınmaktadır. Çocukların eğitimine verdiği destekten dolayı UNESCO tarafından Pyramide con Marni ödülüne layık görülmüştür.

Shah Rukh Khan serveti ne kadar?

Shah Rukh Khan Müslüman Mı Shah Rukh Khan Serveti Ne Kadar 2

Shahrukh Khan, Hint film sektörünün en ünlü ve başarılı isimlerinden biridir. 80’in üzerinde Bollywood filminde rol alan Khan, romantik, aksiyon ve komedi türlerinde başarılı performanslar sergilemiştir. Khan, aynı zamanda film yapım ve dağıtım şirketi Red Chillies Entertainment’ın (eski adıyla Dreamz Unlimited) ve animasyon stüdyosu Red Chillies VFX’in sahibidir. Ayrıca Indian Premier League kriket takımlarından Kolkata Knight Riders’ın ortağıdır. Khan, 600 milyon dolarlık serveti ile dünyanın en zengin aktörü unvanına sahiptir. Bu servetin büyük bir kısmını filmlerinden kazandığı tahmin ediliyor. Khan, hayırseverliği ile de tanınmaktadır. Çocukların eğitimine verdiği destekten dolayı UNESCO tarafından Pyramide con Marni ödülüne layık görülmüştür.

Shah Rukh Khan Müslüman Mı Shah Rukh Khan Serveti Ne Kadar 3

Shah Rukh Khan müslüman mı?

Evet, Shahrukh Khan müslüman bir aktör, yapımcı ve televizyon sunucusudur.

Pucca Kimdir? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında? Pucca Kimdir? Gerçek Adı Ne? Kaç Yaşında?

Shahrukh Khan, müslüman bir ailede doğmuştur. Babasının adı Taj Mohammad Khan, annesinin adı Lateef Fatima Khan’dır. Khan, Kur’an’ın bağış yapmanın gizli tutulması gerektiğini öğrettiğini söyleyerek, hayır işlerini kamuya açıklamamayı tercih etmektedir.

Shah Rukh Khan Müslüman Mı Shah Rukh Khan Serveti Ne Kadar

Kaynak: Hatice Zeybek