Türkiye’de en çok kullanılan sosyal medya platformlarının başında TikTok gelmektedir. 2023 verilerine göre ülkemizde 29.98 milyon kişi TikTok platformunu kullanmaktadır. Platformda ünlü olan birçok isim de bulunmaktadır. Sıla Dündar platformdaki genç fenomenlerden biridir. Kendisinin yaşı ve boyu da merak edilenler arasında yer almaktadır. Sıla Dündar Kimdir? Boy Kilo Yaş Kaç? Burcu Ne? İşte cevabı…

Sila Dundar Kimdir 2

Sıla Dündar Kimdir?

Sıla Dündar popüler içerik üretme platformu olan TikTok fenomenlerindedir. Ürettiği içeriklerle geniş bir takipçi kitlesi kazanmıştır. Heyysila, TikTok Fenomeni Sıla Dündar’ın TikTok ve Instagram platformlarındaki kullanıcı adıdır. Sıla Dündar’ın güncel olarak TikTok’ta 5.7 Milyon takipçisi bulunmaktadır.

Sıla Dündar, Abisi Ahmet Can Dündar ile birlikte ürettiği içeriklerle ünlenmiştir. Videoları 100 milyonun üzerinde beğeni almıştır. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan fenomen bu kitlenin beraberinde hayatı da merak konusu olmuştur.

Genç yaşına rağmen pek çok marka ile iş birliklerine imza atan Sıla Dündar, bu alanda da adından söz ettirmektedir. Moda, güzellik gibi farklı sektörlerden markalarla yaptığı anlaşmalar sayesinde de kitlesini genişletmiştir.

Sosyal medyadaki etkileşimi ve yaratıcı içerikleriyle öne çıkan genç fenomen Sıla Dündar, gençler kesimden oluşan büyük bir hayran kitlesine sahiptir.

İlgili İçerik: Feride Özdinç Kaç Yaşında? Doğum Tarihi Ne Zaman? Nereli? Sevgilisi Kim?

Manisa'daki kadın cinayetleri hakkında açıklama Manisa'daki kadın cinayetleri hakkında açıklama

Sila Dundar Kimdir 4

Sıla Dündar Kaç Yaşında?

Sıla Dündar’ın kendisi hakkında en çok merak edilen bilgilerden biri de kaç yaşında olduğudur. İnternette doğum tarihi 2 Nisan 2004 doğumludur. Sıla Dündar 20 yaşındadır.

Sıla Dündar Hangi Burç?

2 Nisan doğumlu olan Sıla Dündar Koç burcudur.

Sila Dundar Kimdir 3

Sıla Dündar Nereli?

Sıla Dündar’ın ailesi İzmirlidir. Sıla Dündar da İzmir’de doğup büyümüştür. Şu an İstanbul şehrinde hayatını sürdürmektedir. 

Sıla Dündar Hangi Takımlıdır?

Sıla Dündar hakkında merak edilen diğer konulardan bir tanesi Sıla Dündar hangi takımlıdır sorusudur. Sıla Dündar, Galatasaray takımını tutmaktadır.

Sıla Dündar’ın Sevgilisi Var Mı?

Genç fenomenin yaşam stili kadar özel hayatı da merak edilmektedir. TikTok fenomeni olan Berkay Koşmaz ile sevgili olduğu iddiaları çıksa da iki taraftan da konu ile ilgili bir açıklama gelmemiştir. Sıla Dündar’ın şu anda sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir.

Sıla Dündar’ın Boyu Kaç?

Sıla Dündar kimdir sorusundan sonra fenomen hakkında merak edilenlerden de biri de boy uzunluğudur. Sıla Dündar’ın boyu 1.65 santimetre olduğu bilinmektedir. Sıla Dündar’ın kilosu ise tahmini 55 kg’dır.

Sila Dundar Kimdir

Ahmet Can Dündar Kimdir?

Heypoper kullanıcı adı ile bilinen Ahmet Can Dündar günümüzün popüler TikTok ve Youtube  içerik üreticilerinden biridir. Ahmet Can Dündar’ın TikTok hesabında 4.4 milyon takipçisi bulunmaktadır. Diğer platformlarına bakıldığında, YouTube’da 3,9 milyon abonesi, Instagram’da ise 985 bin takipçisi bulunmaktadır.

1998 yılında İzmir'de doğan Ahmet Can Dündar günümüzde 26 yaşınadır. Üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde işletme bölümünde tamamlamıştır. Üniversite yıllarında YouTube'a videolar yüklemeye başlayan Ahmet Can Dündar’ın ilk videoları oyun ve eğlence içeriklidir. Daha sonra challenge, komedi ve vlog gibi içerikler üretmeye yönelmiş ve 2020 yılından itibaren TikTok’ta içerik üretmeye devam etmektedir.

Ahmet Can Dündar, 1.83 metre boyunda ve 78 kilodur. Aynı zamanda Terazi burcu olduğu bilinmektedir.