Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde idealist bir kadın, Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu hakkında merak edilen birçok sorular var. En çok merak edilen sorulardan biri de Sıla Türkoğlu roman mı? işte merak ettiğiniz sorularınızın cevaplarını haberimizde açıkladık...

Sıla Türkoğlu ailesi nereli?

İzmir Bornova doğumlu Sıla Türkoğlu'nun ailesinin İzmir'li olduğu tahmin edilmektedir. Anne ve babası sosyal medyadan uzak hayatını sürdürmektedirler.

Sıla Türkoğlu roman mı?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa rolünü canlandıran Sıla Türkoğlu'nun roman olup olmadığını soran birçok kişi var. Ünlü oyuncunun roman olup olmadığı hakkında bir bilgi yoktur. 

Sıla Türkoğlu kimdir?

Sıla Türkoğlu, 1999 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Üç kız kardeşin en küçüğü olan Sıla Türkoğlu, Bornova Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi’ni bitirmiştir. Lise döneminde oyunculuk eğitimi almış ve setlere girmiştir. İlk oyunculuk deneyimini 2018 yılında ‘Ağlama Annem’ adlı dizide Alev rolüyle yaşamıştır.

Sıla Türkoğlu Ailesi Nereli Sıla Türkoğlu Roman Mı

Sıla Türkoğlu, 2019 yılında Kanal7’de yayınlanan Yemin dizisinde Suna rolünü üstlenmiştir. Ancak asıl çıkışını 2020 yılında Emanet dizisinde Seher rolüyle yapmıştır. Bu dizide Halil İbrahim Ceylan ile başrolü paylaşmıştır. Dizide yaşanan bir sorun nedeniyle Sıla Türkoğlu, diziden ayrılmak zorunda kalmıştır. Bu konuda hem dizinin yapımcısı Karamel Yapım hem de Sıla Türkoğlu’nun avukatı sosyal medyadan açıklama yapmıştır.

Sıla Türkoğlu Ailesi Nereli Sıla Türkoğlu Roman Mı (1)

Sıla Türkoğlu, şu anda Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa rolüyle izleyici karşısına çıkmaktadır. Bu dizide Doğukan Güngör ile başrolü oynamaktadır. Dizide çalışkan ve idealist bir kız karakterini canlandırmaktadır. Sıla Türkoğlu’nun özel hayatı da merak edilmektedir. 

Sıkça sorulan sorular

Sıla Türkoğlu kaç yaşında?

Sıla Türkoğlu, 18 Nisan 1999 tarihinde İzmir’de doğmuştur. 24 Yaşındadır.

Sıla Türkoğlu'nun boyu ve kilosu kaçtır?

Ünlü oyuncunun boyu 1.68 m, kilosu 55 kg’dır. 

Sıla Türkoğlu aslen nereli?

Oyuncu, İzmir doğumlu ve ailesi de İzmir’de yaşamaktadır. Sıla Türkoğlu’nun ailesiyle ilgili çok fazla bilgi bulunmamaktadır.Sıla Türkoğlu, kendini canlı, dinamik ve olumlu biri olarak nitelendiriyor.

Bu özelliklerinin memleketinden geldiğini söylüyor. Küçüklüğünden beri sanata ilgi duyan oyuncu, ortaokuldan sonra İstanbul’a gelip oyunculuk yapmaya başlamış.

Sıla Türkoğlu'nun oynadığı dizi ve filmler

  • Ağlama anne (2018)
  • Yemin (2019)
  • Emanet (2020)
  • Kızılcık Şerbeti (2022)
  • Baba ben geldim (2019) (kısa fim)

Sıla Türkoğlu'nun oyunculuk kariyeri

Sıla Türkoğlu, oyunculuğu seçtiği için şunları söylüyor: “Oyunculuk benim hayatımın bir parçası, bir aşkı. Başka birine dönüştüğümde çok keyif alıyorum. Çeşitli öyküleri, hisleri ve kişileri paylaşmak beni coşturuyor. Oyunculukla hem kendimle hem de dünyayla daha yakın ilişki kuruyorum.” ifadelerini kullandı.