Haber: Berna Memiş

FİRMA BALABAN'IN TEPKİSİNİ DE KAALE ALMADI! 

Kaç tane bina yıkılacağını çok iyi bilen firma yetkilisi Levent Eyüboğlu ne yazık ki kaç tane bina ve iş yeri yapılacağı konusunu bir sır gibi sakladı. "Bilmiyorsan niye buraya geldin?" diye soran bir vatandaşa ise saygı dersi verdi. 

Salonda sesler yeniden yükselmeye başlayınca bu kez devreye Başkan Balaban girdi ve Eyüboğlu'na "Sevgili ustadım bu çok basit bir soru yani!" diyerek yanıt istedi. Eyüboğlu Balaban'a da yanıt vermedi. Tepkiler yükselmeye başlayınca da bir kez daha vatandaşları azarlayarak, "Demogoji yapmayın!" dedi. 

Zaten boşalmış olan salon bir kez daha boşaldı ve kalan vatandaşlar da salonu terketti. 

DERNEK BAŞKANI KONUŞMASINA BAŞLARKEN FİRMA YETKİLİSİ MİKROFONU ALMAK İSTEDİ. 

Laleli ve Mesir Mahalleleri ve Dayanışma Derneği Başkanı Pınar Seyret, toplantının sonunda 

söz alabildi. Ancak daha sözüne yeni başlamıştı ki TurkMall yetkilisi Seyret'in söyleyeceklerine engel olmak istercesine mikrofonu almak istedi. 

Pınar Seyret, toplantı boyunca en önemli sorulara cevap veremeyen ve devamlı surette vatandaşları teker teker "Uzlaşma ofisi" adını verdikleri bürolarına davet eden firma yetkililerine tepki gösterdi. Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban'dan bu konuda uyarıda bulunmasını rica etti. 

Manisa İl Jandarma Komutanı Şen'den Vali Ünlü'ye ziyaret! Manisa İl Jandarma Komutanı Şen'den Vali Ünlü'ye ziyaret!

BALABAN: ÖRGÜTLÜ MÜCADELEDE HAK KAYBINA UĞRAMAZSINIZ!.

Tepkilerin üzerine bu ricayı geri çevirmeyen Balaban, artık az sayıda vatandaşın kaldığı salona dönerek, halkı başta firma olmak üzere belediyeye karşı da örgütlenmeye davet etti. Örgütlü hareketin yenilmeyeceğini vurgulayan Balaban, muhtarlığın ve dernek yöneticilerinin uyarılarına katıldığını söyledi. Vatandaşların TurkMall'a örgütlenip gitmelerini salık verirken, belediyeye geleceklerse de örgütlenip gelmelerini vurguladı.

Dernek yöneticileri ise vatandaşı hiçbir yere imza atmamaları konusunda kesin bir dille uyardı. Tıkla İzle👇

Muhabir: Berna Memiş