Olay, Osmangazi ilçesi Demirtaş Barbaros Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, N.İ.T. ve C.A.T. isimli şüpheliler, sosyal medyada tartıştıkları İ.A., R.L. ve kimliği henüz belirlenmeyen bir kişiyle buluşmaya gitti. Buluşma sırasında N.İ.T. ve C.A.T., yanlarında getirdikleri pompalı tüfeklerle ateş açarak 3 kişiyi yaraladı. Yaralılar kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheliler olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onları hastaneye kaldırdı. Yaralılardan İ.A.'nın durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

A W243071 03

Alaşehir'de tarım işçilerini taşıyan traktörün römorku takla attı! 11 yaralı Alaşehir'de tarım işçilerini taşıyan traktörün römorku takla attı! 11 yaralı

Demirtaş Polis Merkezi Amirliği ve Suç Önleme ve Soruşturma Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda N.İ.T. ve C.A.T.'yi kısa sürede yakaladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kavga güvenlik kamerasına yansıdı

Olayda yaşanan kavga ise çevrede bulunan bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şüphelilerin pompalı tüfeklerle ateş ettiği ve yaralıların yere yığıldığı anlar görülüyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, şüphelilerin sosyal medya üzerinden neden tartışmaya girdiği ve olayda kullanılan pompalı tüfeklerin nereden temin edildiği araştırılıyor.

Kaynak: İHA