Geçtiğimiz günlerde Şehzadeler Belediiye Başkanı Gülşah Durbay hakkında Özgür Özel ile ilişki yaşadığına dair iddialar ortaya atılmıştı. Gülşah Durbay bu iddiaları net bir dille yalanlamış ve bu iddiayı ortaya atan kişiler hakkında şikayetçi olacağını dile getirmişti.

Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz'de Gülşah Durbay'a destek oldu. Akdeniz yaptığı açıklamada Gülşah Durbay'ın her zaman yanında olacaklarını belirtti. Akdeniz'in açıklamalarının tamamı ise şu şekilde;

Manisa siyasetinde seçilen ilk kadın belediye başkanı olarak 36 yaşında tarih yazan sayın Gülşah Başkanımıza atılan bu çirkin iftirayı reddediyoruz. Önemli 
sağlık sorunları yaşamasına rağmen yılmadan yorulmadan İlçesi ve Manisa için çalışmaya devam eden bir Başkanı bu denli korkunç bir karalama kampanyası yıldıramayacaktır.

Manisa Valisi Özkan'dan Sarıgöl ziyareti Manisa Valisi Özkan'dan Sarıgöl ziyareti

14 İlçe Belediye Başkanımız ,Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Genel Başkanımızla her daim Manisa'mız için birlik olup çalışmaya devam edeceğiz. Ne bir adım geri atacağız,ne de bir santim eğileceğiz. Adaletimize güvenerek  bu çirkin iftirayı atanlaların en kısa sürede cezalarını çekmesini bekleyeceğiz. Başkanımızın her zaman her konuda yanındayız ,olmaya da devam edeceğiz.

Gülşah Durbayasa

Muhabir: Erdinç Alkan