Sarıgöl Spor Kompleksinde yer alan yarı olimpik yüzme havuzunda sorunları tek tek göstererek eleştirilere cevap veren Akdeniz, önceki dönem Belediye Başkanı Necati Selçuk ve AK Parti İlçe yönetimine de teşekkür etti.

Olimpik yüzme havuzun içerisinde bakım şefleriyle birlikte açıklama yapan Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Sevgili hemşerilerim, Hepinizin geçmiş Kurban Bayramı'nı tek tek kutlarım. Havuzla ilgili bir açıklama yapmak zorunda kaldım. Havuzumuzun açılışını bayramın birinci günü gerçekleştirdik ama teknik bir arızadan dolayı birinci gün akşamüstü kapatmak zorunda kaldık. Sebebine gelince havuzumuzun içine döşenen pleksi plastik koruyucu suyun içinde olduğundan dolayı kabartma yapmış 3 tane gencimizin ayağı yarıldı. O yüzden dedik ki havuzu kapatalım gençlerimize ve halkımıza zarar gelmesin. Havuzu yapan firma ile bayramın ikinci günü görüştük. Tarık beyl, havuzumuzda ufak bir sıkıntı var bunu nasıl giderebiliriz diye konuştuk. Tarık bey sağ olsun havuz bakım şefi gönderdi. Ben kendilerine teşekkür ediyorum.

Necati Selçuk ve AK Parti'ye teşekkür etti

Tahsin Akdeniz, ilçeye kazandırılan hizmetten dolayı eski Belediye Başkanı Necati Selçuk'a ve AK Parti ilçe yönetimine de teşekkür etti. Akdeniz,  Bu havuzun yapımında Gençlik ve Spor Bakanlığı'na, Sarıgöl AK Parti Yönetimine, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Nihat Demirci'ye ve önceki dönem Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk'a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Biz eleştirmeye gelmedik, biz sorunları çözmeye geldik. O yüzden tüm halkımdan isteğim eleştirmeden önce sorunun kaynağı nedir diye bakmak lazım.  Ustalarım bugün havuzun bakımını yapıp en kısa sürede siz değerli Sarıgöl hemşerilerimin hizmetine sunacağız.'' İfadelerini kullandı.

Tahsin Akdeniz daha sonra havuz bakım şefleriyle birlikte tesiste incelemelerde bulundu.