TARİŞ Birlik Başkanı Ferhat Şen'in kurum ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Ferhat Şen ve beraberindeki heyet dün Manisa Valisi Enver Ünlü'yü ziyaret etmişlerdi. Ferhat Şen ve ekibinin yolu bugün ise Sarıgöl'e düştü.

TARİŞ Başkanı Şen, Tahsin Akdeniz'i ziyaret etti-11

Sarıgöl ve Alaşehir'de Gaziler Anıldı! Sarıgöl ve Alaşehir'de Gaziler Anıldı!

Ferhat Şen ve beraberindeki Tariş As Başkanı İbrahim Balık, Tariş Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Ünlükoç ve Hasan Ata'dan oluşan heyet önce Sarıgöl'e yeni atanan Kaymakam Halil Dalak'ı ardından da Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz'i makamlarında ziyaret etti.

TARİŞ Başkanı Şen, Tahsin Akdeniz'i ziyaret etti-22

Şen ve ekibi Kaymakam Dalak'a hayırlı olsun dileklerini iletirken Tahsin Akdeniz'e de Sarıgöl'e yapacağı hizmetlerde başarılar diledi. Ferhat Şen ziyaretleri kendi sosyal medya hesabından şu cümleler ile paylaştı;

Tariş Üzüm birliği olarak kıymetli yöneticilerimiz ile birlikte önce Sarıgöl Kaymakamlığı'na atanan Sn.Halil Dalak’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulunduk. 

Daha sonra Sarıgöl Belediye başkanımız Sn.Tahsin Akdeniz’i makamında ziyaret ederek,Sarıgöl’ümüz için yapacak olduğu çalışmalarda başarılar diledik.
Tariş olarak, Ortaklarımızın ve üreticilerimizin sesi olabilmek için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.

Muhabir: Erdinç Alkan