Tarkan, Türk pop müziğinin en önemli isimlerinden biridir. 1990'ların başından itibaren yaptığı albümler ve hit şarkılarla Türkiye'de ve dünyada büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

Kendine özgü sahne performansı, dansları ve enerjisiyle pop müziğe yeni bir soluk getiren nam-ı diğer Megastar söz yazarlığı ve besteciliğiyle de dikkat çekmektedir. Hem Türkiye'de hem de birçok Avrupa ülkesinde liste başı olan şarkılarıyla ülkemizi uluslararası arenada temsil etmiştir. Peki, Tarkan kaç çocuğu var? İsimleri neler? Sizin için araştırdık.

Manisa'da kadınlara özel yüzme kursu açıldı Manisa'da kadınlara özel yüzme kursu açıldı

Tarkan Kac Cocugu Var

Tarkan Kaç Çocuğu Var?

Tarkan'ın şu anda bir çocuğu bulunmaktadır. Ünlü şarkıcı Tarkan ve eşi Pınar Tevetoğlu 2016 yılında evlenmiştir. Bu evlilikten 2018 yılında kızları Liya dünyaya gelmiştir. 2020 senesinde hamile olduğu iddia edilse de bu haberler asılsız çıkmıştır. Megastar kendi menajeri aracılığıyla yaptığı açıklamada eşinin hamile olmadığını ifade etmiştir. Dolayısıyla Tarkan kaç çocuğu var sorusunun cevabı sadece tek kızı olduğu şeklindedir.

Tarkan Eşi Kimdir?

Tarkan'ın eşi Pınar (Dilek) Tevetoğlu'dur. Medyadan uzak durmayı tercih etse de zaman zaman eşinin yanında çeşitli etkinliklerde görülür. Tarkan ve Pınar Tevetoğlu'nun ilişkisi, ünlü sanatçının Almanya'daki bir konserinde başlamış ve zamanla aşka dönüşmüştür. Pınar Tevetoğlu, Tarkan'ın müzik kariyerine destek veren ve ailesine önem veren biri olarak bilinmektedir.

Tarkan Kac Cocugu Var 3

Pınar Tevetoğlu Kimdir?

Pınar Dilek 1986’da Almanya Duisburg'da doğup büyümüş, Türk asıllı bir isimdir. Annesi Elazığlı babası Şanlıurfalıdır. Tarkan ile tanışmaları 2011 yılında Pınar Dilek'in bir hayran olarak Tarkan'ın Almanya'daki bir konserine katılmasıyla başlamıştır. Uzun süre birlikte olan çift, 29 Nisan 2016 tarihinde Almanya'nın Köln şehrinde sade bir törenle evlenmiştir. 2018 yılında çiftin kızları olmuştur. Eğer Pınar Tevetoğlu kaç çocuğu var diye merak ediyorsanız, tüm ikinci hamilelik iddialarına karşın tek çocuğu olduğu bilinmektedir.

Tarkan Kac Cocugu Var 5

Tarkan'ın Çocuklarının İsimleri

Tarkan'ın şu anda bilinen tek çocuğu, 2018 yılında eşi Pınar Tevetoğlu ile birlikte dünyaya getirdiği Liya adındaki kızıdır. Sosyal medyada veya bazı haber sitelerinde yer alan farklı iddialar olsa da bu dedikodular resmi kaynaklarla yalanlanmış ve Pınar Tevetoğlu’nun hamile olmadığı belirtilmiştir.

Tarkan Çocuklarının Yaşları

Tarkan'ın kızı Liya 2018 yılında doğmuştur. Bu anlamda Liya 2024 itibarıyla henüz 6 yaşındadır. Çiftin başka çocuğu bulunmamaktadır.

Tarkan Kaç Yaşında?

Tarkan, Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biridir. 17 Ekim 1972 tarihinde dünyaya gelmiştir. 2024 yılı itibarıyla 52 yaşındadır. Almanya doğumlu sanatçı, çocukluğundan itibaren müziğe olan tutkusu sayesinde Türkiye'ye dönerek müzik eğitimi almış ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Hala müzik dünyasının aktif isimlerinden biri olarak yer almaktadır.

Tarkan Kac Cocugu Var 4

Takan Ne Zaman Evlendi?

Tarkan, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Pınar Dilek ile 29 Nisan 2016 tarihinde dünyaevine girmiştir. Tarabya'daki villasında düzenlenen sade bir törenle evlenen çiftin daha sonra daha büyük bir düğün töreni de yaptığı bilinmektedir. Tarkan ve Pınar Dilek'in evlilikleri müzik dünyasında ve hayranları arasında büyük bir ilgi görmüştür. Eğer Tarkan evleneli kaç yıl oldu diye merak ediyorsanız, kendisi 8 senedir evlidir.

Tarkan Kac Cocugu Var 2

Tarkan’ın Eşi Ne Mezunu?

Pınar Dilek Tevetoğlu'nun hangi eğitim kurumundan mezun olduğu veya hangi alanda eğitim gördüğü hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Kendisi hakkında yer alan bilgiler oldukça kısıtlıdır.

Pınar Tevetoğlu Mesleği

Pınar Tevetoğlu (Dilek), Tarkan Tevetoğlu ile evlenmeden önce kamuoyunda çok fazla bilinen bir isim değildi. Şimdilerde de yine özel hayatını gizli tutmayı tercih etmektedir. Bu nedenle mesleği hakkında çok fazla bilgi mevcut değildir. Kendisinin mesleği hakkında medyaya yansımış kesin bir veri yoktur.

Bu yazımızda sizler için Tarkan kaç çocuğu var sorusunu yanıtlandırmaya çalıştık.

Editör: Gulce Editor