Türk televizyonlarının aranan yüzlerinden birisi olarak bilinen Tayanç Ayaydın arama motorlarında sık sık aratılan bir aktör. Tayanç Ayaydın kadar merak edilen bir başka isim ise Ayaydın'ın eşi Sally Ghalayini. Tayanç Ayaydın ve Sally Ghalayini çiftinin kaç çocuğu var? Bizde sizler için hayatları merak konusu olan çift hakkında araştırmalar yaptık. İşte detaylar...

Sally Ghalayini kimdir nerelidir kaç yaşındadır?

Sally Ghalayini hakkında sosyal medyada ve internet ortamlarında çok fazla bilgi bulunmuyor. Ghalayini ve ve Ayaydın'ın nasıl tanıştıkları en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Sally Ghalayini ve Tayanç Ayaydın 2015 yılında evlenerek hayatlarını birleştiren bir çift olarak biliniyor. 

sally ghalayini

İşte ikilinin tanışma hikayesini Ayaydın şöyle anlatıyor;

Kilyos'da bir gece eğlencesinde ortak arkaşlarımızın olduğu bir ortamda denizden yanına koşa koşa birinin geldiğini ifade eden Ayaydın. Görür görmez ona aşık oldum güzelliğinin yanı sıra enerjisi beni kendine hayran bırakmıştı. Sally'yi tavlamasının çok fazla vakit aldığını dile getiren Ayaydın yaklaşık 1.5 yıl sonra evlenme kararı aldıklarını dile getiriyor.

Sally Ghalayini öğretmenlik mesleğini icra eden bir Amerikalı Türkiye'ye gelip Tayanç Ayaydın ile tanışmaya başlamadan önce tam 56 farklı ülkeyi gezmiş ve oranın kültürleri hakkında bilgi sahibi olmuş.

Sally Ghalayini'nin yaşı, ailesi geçmişi hakkında çok fazla bilgiye ulaşmak pek mümkün değil kendisini en çok kullandığı sosyal medya platformu İnstagram. Sally Ghalayini'nin İnstagram adresi ise @sassysally417 olarak karşımıza çıkıyor.

Tayanç Ayaydın kimdir?

7 Ağustos 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ayaydın şuan da 44 yaşındadır. Ayaydın eğitim hayatı boyunca Özel Doğa Koleji'nden mezun olmuş. Liseyi Tercüman Lisesi ve İstek Vakfı Lisesi'nde tamamlamıştır. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü de bitirdikten sonra oyunculuk kariyerine start vermiştir.

tayanç ayaydın

İlk Televizyon deneyimi 2004 yılında Aliye dizisiyle olan Ayaydın orada Doktor Kahraman karakterine can vermişti. Ayaydın daha sonra birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde rol alarak ülkemizde kendine önemli bir yer edinmiştir.

ATSO Başkanı Ali Bahar neden öldü? Ali Bahar evli mi? ATSO Başkanı Ali Bahar neden öldü? Ali Bahar evli mi?

Tayanç Ayaydın'ın kariyerinin en unutulmaz yılı ise şüphesiz 2008 senesi olmuştur. O yıl rol aldığı Pazar: Bir Ticaret Pazarı filmi ile Antalya Altın Portakal Film Festivali ve Locarno Film Festivalinde En iyi Erkek Oyuncu ödüllerini kazanmıştır.

Kaynak: Erdinç Alkan