Son 2 yılı kulüp başkanı olmak üzere 5 yıldır Turgutlu Belediyespor'a hizmet eden başkan Fırat Honaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Fırat Honaz'ın açıklamalarında şu ifadeler yer aldı;

Kıymetli Turgutlu halkı, değerli spor severler;

Büyük bir onurla görev yaptığım Turgutlu Belediyespor başkanlığından ayrılma kararı almış bulunmaktayım. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle takımlarımıza yeteri kadar vakit ayıramayacağımı düşündüğüm için almış olduğum bu kararın camiamıza hayırlı olmasını dilerim. 

Son iki yılı kulüp başkanı olmak üzere yaklaşık 5 yıl boyunca görev yaptığım Turgutlu Belediyespor’u bir spor kulübü olarak değil sosyal bir proje olarak öne çıkarmaya çalıştık. Birbirinden önemli sosyal mesajlar verdik, fark yaratacak önemli işler yaptık.

Manisa'da Süper Amatör Lig'e Yusuf Bulut ismi verildi Manisa'da Süper Amatör Lig'e Yusuf Bulut ismi verildi

Turgutlu Belediyespor’a Manisa’nın tek kadın basketbol takımını, ikinci ligde mücadele eden kadın voleybol takımlarını kazandırdık, açtığımız kurslarla gençlerimizi sporla büyütmeye çalıştık. 

Bugün itibariyle kulübümüzün hiçbir borcu bulunmadığı gibi kasası da artı durumdadır. Yaptığımız sponsorluk anlaşmaları sayesinde de takımlarımızı finanse edecek geliri garanti altına almış bulunmaktayız. 

Bu süreçte bizlere her zaman destek olan Belediye Başkanımız Çetin Akın’a, yönetimde görev yaptığımız tüm arkadaşlarıma, takımlarımızın antrenörlerine, en küçük yaştan A takımlara kadar kulübümüzün formasını terleten sporcularımıza, kulübümüzün görünmeyen kahramanları olan tüm personelimize ve taraftarlarımıza teşekkür ederim. 

En kısa sürede olağanüstü genel kurul kararı alarak gelecek yeni yönetimin belirlenmesini sağlayacağız. Seçilecek olan arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Turgutlu Belediyespor takımlarının her zaman bir taraftarı ve destekçisi olmaya devam edeceğim. 

Saygılarımla

Fırat Honaz

Turgutlu Belediyespor Başkanı İSTİFA ETTİ.-1

Whatsapp Image 2024 09 03 At 15.16.58

Muhabir: Ali Atan-Erdinç Alkan