UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup 4. maçında A Milli Futbol Takımı, bugün Türkiye saati ile 21.45'te Laugardalsvöllur Stadyumu'nda İzlanda ile karşılaşacak. Milliler grupta oynadığı 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı ve 7 puanla liderlik koltuğunda bulunuyor. İzlanda ise 1'er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet sonucunda topladığı 4 puanla 3. sırada yer alıyor.

Bu kritik maç öncesinde futbol severler Türkiye-İzlanda maçı ilk 11'i nasıl olur, Türkiye İzlanda maçına hangi kadro ile çıkar gibi sorular soruyorlar. Bu sorulara sizler için cevap vermeye çalışacağız.

Türkiye-İzlanda maçı ilk 11'i nasıl olur? Türkiye İzlanda maçına hangi kadro ile çıkar?

Türkiye grupta oynadığı son maçta Karadağ'ı İrfancan Kahveci'nin attığı gol ile 1-0 yenerek 3'üncü maçında 2'inci galibiyetini aldı. Millilerde İzlanda maçına çıkacak kadro da merak konusu oldu. 

A Milli takım teknik direktörü Vincenzo Montella'nın İzlanda maçına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor;

Türkiye: Uğurcan, Zeki, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Orkun, İrfan Can, Arda, Kenan, Bertuğ.

İzlanda: Valdimarsson, Ingason, Gretarsson, Gudmundsson, Thorsteinsson, Finnsson, Willumsson, Guojohnsen, Fridriksson, Oskarsson, Thordarson.

Türkiye'nin İzlanda maçı için kamp kadrosunda bulunan oyuncular şu şekilde;

Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Berke Özer (Eyüpspor)

Halil Umut Meler, İsviçre-Danimarka maçını yönetecek Halil Umut Meler, İsviçre-Danimarka maçını yönetecek

Defans: Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Brighton & Hove Albion), Merih Demiral (Al-Ahli), Mert Müldür, Samet Akaydin (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma)

Orta saha: Atakan Karazor (Stuttgart), Hakan Çalhanoğlu (Inter), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica)

Forvet: Ahmed Kutucu (Eyüpspor), Arda Güler (Real Madrid), Yunus Akgün (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Getafe), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu (Benfica), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş)

Muhabir: Erdinç Alkan