Haber: Berna Memiş

Laleli ve Mesir Mahallelerinin kentsel dönüşüm sorununu dinlemek üzere vatandaşı bir araya toplayan CHP'li Yunusemre Belediyesi, toplantıyı seçimlerde göndereceğini söylediği TurkMall firmasına yaptırdı.  

ŞAHİN: "ÇERÇİ'YLE ARANIZDAKİ GÖRÜŞMEYİ BİLİYORUM"

TurkMall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu iki saat boyunca sahneden vatandaşları ikna etmeye çalıştı. Eyüboğlu'nun "Bizi buraya kimse davet etmedi. Biz kendimiz geldik" sözleri karşısında tepkisini dile getiren Laleli Mahallesi Muhtarı Yadigar Şahin bunun doğru olmadığını belirtti. TurkMall'ın Eski Belediye Başkanı Mehmet Çerçi tarafından davet edildiğini hatırlatan Şahin, "Peki öyleyse niye bizi buraya kimse çağırmadı diyorsunuz?" dedi.

MUHTARI AZARLAYIP SUSTURMAYA KALKTI

Halen Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanlığı'nı yürüten Laleli Mahallesi Eski Muhtarı Bedriye Pehlivan da tartışmalardan payını aldı. Kendilerini Mehmet Çerçi'nin çağırdığını hatırlatan Muhtar Yadigar Şahin'e sinirlenen TurkMall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu, Muhtar Şahin'i azarlayarak susturmak istedi. Bunun için de "Siz muhtar değil misiniz niye şimdiye kadar bu sorunu halletmediniz" diyerek hem üste çıkmak hem de muhtarı vatandaşların önünde etkisiz bir konuma düşürmek istedi. Balaban'ın önünde insanları istediği gibi azarlayıp duran Eyüboğlu, Şahin'den gelen cevapla hiç beklenmedik bir darbe almış oldu. 

Manisa'da evden gelen kötü kokular ekipleri harekete geçirdi! Manisa'da evden gelen kötü kokular ekipleri harekete geçirdi!

Muhtar Şahin, "2015 yılında ben muhtar değildim. Bilgim olmadı. Bilgim olsaydı zaten tek bir kişi bile şikayet etseydi biz bu durumlara gelmeyecektik. Yüz metre ileride 75. Yıl, yüz metre ileride Hafsa Sultan varken neden Laleli ve Mesir riskli alan ilan edilmiş? Tamamen rant arkadaşlar!" diye konuştu. 

Şahin konuşurken baltayı taşa vurduğunu anlayan Eyüboğlu, "Neyse" diyerek konuyu kapatmaya çalıştı. Vatandaşlar Şahin'i alkışlarla destekledi. Bir vatandaşın "Ben seni alkışlıyorum kızım" diyerek bağırması üzerine Eyüboğlu, iğneleyici bir şekilde "Bravo" dedi. TIKLA İZLE 👇

Muhabir: Berna Memiş