Ülkemizde transfer sezonu şampiyonluğu en az lig şampiyonluğu kadar ses getiriyor. Transfer edilen yıldız futbolcular inen ve kalkan uçaklar taraftarları bir hayli heyecanalandırıyor.

Eylül ayının girmesi ile birçok Avrupa liginde transfer sezonu kapanacak ve Türkiye boşta kalan ülkeler için önemli bir alternatif olacak. Bizde basında çıkan transfer dedikodularını sizler için derledik.

BEŞİKTAŞ hangi oyuncular ile ilgileniyor?

Sezona Ciro İmmobile ve Rafa Silva gibi yıldız transferleri ile başlayan Beşiktaş'ta yeni hedef stoper ve kanat oyuncusu. 

Stoper listesindeki ilk aday Felix Uduokhai. Augsburg forması giyen Alman oyuncu 26 yaşında. Beşiktaş oyuncu için 5 milyon avro vermeye hazır. Transferin yakın zamanda sonuçlanması bekleniyor.

Stoper için bir başka aday ise Diego Carlos. Aston Villa forması giyen Brezilyalı savunmacının transferi Uduokhai'ye göre biraz daha zor görünüyor.

Beşi̇ktaş Hangi Oyuncular Ile Ilgileniyor 11

Kanat transferi ise taraftarı biraz daha heyecanlandıracak gibi görünüyor. Chelsea forması giyen Angelo burada liste başı. Diğer isim ise Manchester United'e rekor bedelle transfer olan Martial.

Beşi̇ktaş Hangi Oyuncular Ile Ilgileniyor 22

FENERBAHÇE hangi oyuncuları transfer edecek?

Ferdi Kadıoğlu'nu İngiltere'ye gönderen Fenerbbahçe'de Krunic, Kent ve Luan Peres'in de gönderilmesi bekleniyor. Fenerbahçe ön libero, merkez orta saha ve sol beke takviye yapmayı düşünüyor.

Ön libero için çok fazla alternatif olmasına rağmen finale kalan iki isim var. Bunlar Alman devi Bayern Münih forması giyen Leon Goretzka ve Sheffield United'de forma giyen Vini Souza.

Manisa'da Yusuf Bulut anısına futbol turnuvası düzenlenecek Manisa'da Yusuf Bulut anısına futbol turnuvası düzenlenecek

Fenerbahçe Hangi Oyuncuları Transfer Edecek 22

Fenerbahçe'de 8 numara transferinde ise rota tamamen Arjantinli Medina'ya dönmüş durumda. Oyuncunun transferinin kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor. Sol beke ise sürpriz aday Ben Chilwell ismi geldi. Chelsea'den gönderilmesi beklenen oyuncu için Fenerbahçe kiralık teklifi sunmayı planlıyor.

FENERBAHÇE hangi oyuncuları transfer edecek?-11

GALATASARAY hangi oyuncuları kadrosuna katacak?

Galatasaray tüm konsantrasyonunu Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak olarak belirlemiş durumda. Sarı-kırmızılı takımda ilk hedef sol bek trasnferi. Atletico Madrid forması giyen Javi Galan ise listenin başında yer alan oyuncu.

Sol bek için diğer öne çıkan isim ise İngiltere milli takımında da forma giyen Kieran Trippier. 33 yaşındaki İngiliz oyuncunun Newcastle United'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor ve Galatasaray transferde favori takım olarak gösteriliyor.

Galatasaray Hangi Oyuncuları Kadrosuna Katacak

Muhabir: Erdinç Alkan