Manisa Valisi Enver Ünlü,  geçtiğimiz günlerde etkili olan dolu yağışıyla birlikte hasar gören üzüm bağlarını yerinde incelmek için afetin etkili olduğu  Alaşehir'in Killik mahallesini ziyaret etti.

Dolu felaketi nedeniyle birçok üzüm bağınınhasar gördüğü bölgede vatandaşalarla beraber olan Vali Enver Ünlü, istek ve talepleri dinledi. 

D S C 7628

"Biz büyük milletiz, büyük bir devletiz, güçlü bir devletiz"

Vali Ünlü, dolu felaketinden etkilenen çiftçilere geçmiş olsun dileklerini ileterek hasar tespit çalışmalarının başladığını belirterek açıklama yaptı;

Ünlü yaptığı açıklamada."Çiftçilerimizin  Hem bankalara olan borçlarınızın ertelenmesi hem de TARSİM'den alacağınız ödemelerin çabuklaştırılması noktasında bizzat talimat verildi. Devletimiz elinden gelen her türlü desteği sizlere verecek. Bundan şüpheniz olmasın. Her türlü talebinizi, ihtiyacınızı, sıkıntınızı bizlere ilettiğinizde elimizden geldiğince çare bulmaya, çözüm üretmeye hazırız. Birlik, beraberlik içerisinde karşılıklı anlayış içerisinde bütün sorunlarımızı birlikte, el ele çözme noktasında ümitliyim. Biz büyük milletiz, büyük bir devletiz, güçlü bir devletiz. Bizim milletimiz, çalışkan bir millettir. Bu tür sıkıntılara karşı, göğüs germesini bilen, millettir. İnşallah bunların da üstesinden geliriz.”  ifadelerini kullandı. 

D S C 7583

Alaşehirli vatandaşlar dolu yağışı nedeniyle hasar gören üzüm bağları hakkında Vali Ünlü'ye bilgiler verip taleplerini ilettiler. 

"Vali Ünlü Şehit Ailelerini de Unutmadı"

Çiftçileri dinleyen Vali Ünlü daha sonra Şehit Piyade Onbaşı Evren Kara’nın ailesini ziyaret etti.

Şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirten Vali Ünlü,“Şehidimizin hatırasını yaşatmak için her zaman ailelerimizin yanındayız. Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak, onların uğruna canlarını verdikleri değerleri yaşatmak bizler için en büyük vazifedir.” ifadelerini kullanan Vali Ünlü, daha sonra Şehit Topçu Uzman Çavuş Hüdaverdi Özkan’ın ailesini ziyaret ederek “Şehidimizin hatırasını yaşatmak ve onun uğruna canını verdiği değerleri korumak bizim görevimiz. Şehitlerimizin emanetleri bizler için kutsaldır.” dedi.

D S C 7380

Vali Ünlü Alaşehir'de İncelemelerde Bulundu!

Manisa Valisi Enver Ünlü, Alaşehir ilçesine bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Vali Ünlü, programı kapsamında Kaymakamlığı, Belediyeyi, esnafı, Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaat alanını, Uçak Kardeşler firmasını ve Yeşilyurt Mahallesi'nde yeni açılan Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret etti.

D S C 6139

Vali Ünlü, Alaşehir Kaymakamlığı'nda Kaymakam Alper Faruk Güngör ve ilçe protokolü tarafından karşılandı. Kaymakam Güngör, Vali Ünlü'ye ilçenin genel durumu, ihtiyaçları, yatırımları, projeleri, tarihi ve kültürel zenginlikleri ve tarımı hakkında bilgiler verdi.  Vali Ünlü de Kaymakamlık binasında yer alan Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) ve Aile Sağlığı Merkezini gezerek sağlık çalışanlarıyla sohbet etti.

D S C 6056

Alaşehir Belediyesine Ziyaret!

Vali Ünlü, daha sonra Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu'nu ziyaret ederek belediyenin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi aldı. Ardından esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Ünlü, çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi aldı. Vali Ünlü, Alaşehir'de faaliyet gösteren Uçak Kardeşler firmasına da ziyarette bulunarak üretim tesisini gezdi ve İş İnsanı Ali Uçak'tan üretim faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldı.

D S C 6056

Yeşilyurt Jandarma Karakol Komutanlığı Açıldı

Yeşilyurt Mahallesi'nde yapılan Jandarma Karakol Komutanlığı'nın açılışına katılan Vali Ünlü, "Karakolun erken güvenlik sağlamada çok büyük katkı sağlayacağını" ifade ederek vatandaşların herhangi bir şüpheli olayda duyarlı olmaları ve emniyet güçlerine haber vermeleri gerektiğini vurguladı.

D S C 6724

Vali Ünlü, Yeşilyurt Mahallesi sakinleriyle de bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi. Mahalleye yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Vali Ünlü, "Devletimizin imkanlarını en verimli şekilde kullanarak vatandaşlarımızın refahı için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Son olarak Vali Ünlü, son zamanlarda meydana gelen orman yangınlarına değinerek vatandaşlara dikkatli olmaları çağrısında bulundu.

D S C 6207D S C 6357