Başta Türkiye olmak üzere artan uluslararası tepkilere karşı giderek daha da alçak propagandalara imza atan İsrail tetikçileri, bu kez de terör örgütü PKK için düğmeye bastı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesin dikkati çekti. İşte ayrıntılar...

Yair Netanyahu kimdir?

İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu'nun oğludur. Terörist saldırılarının kurbanlarına yönelik hukuki hizmetler sağlayan bir sivil toplum kuruluşu olan Shurat HaDin için sosyal medya direktörü olarak çalışmıştır. Aralık 2018'de, Müslüman karşıtı içerik yayınlamasının ardından Facebook'tan tarafından hesabı askıya alınmıştır. Yair, İsrail Başbakanlığı'nın Kudüs'teki resmi konutu olan Beit Aghion'da yaşamını sürdürüyor.

Yair Netanyahu Neden Gündem Oldu Yair Netanyahu Ne Dedi Netanyahu'nun Oğlu Pkk Ve Kürdistan Paylaşımı (2)

Mayıs 2019'da Netanyahu, 2019 Avrupa Parlamentosu seçimlerinde sağcı milliyetçi figürler Viktor Orbán, Matteo Salvini, Nigel Farage ve Geert Wilders'a destek vermiştir. 7 Temmuz 2019'da İsrail İşçi Partisi aktivisti Abie Binyamin'e karşı Netanyahu'nun denizaşırı hesaplarda milyonlarca dolar sakladığı iddiasıyla ilgili açtığı iftira davasını kazandı. Eylül 2019'da Yair, öldürülen eski Başbakan Yitzhak Rabin'i "Altalena'daki Holokost mağdurlarını öldürmekle" suçladı. Yorumlar babası tarafından reddedilmiştir.

Yair Netanyahu neden gündem oldu?

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu, Instagram hesabından 'Free Kurdistan' paylaşımı yaptı. Birçok vatandaşın dikkatini çekti.

Yair Netanyahu Neden Gündem Oldu Yair Netanyahu Ne Dedi Netanyahu'nun Oğlu Pkk Ve Kürdistan Paylaşımı (3)

Yair Netanyahu ne dedi? 

Yair Netanyahu İnstagram'da paylaştığı hikayede ''Free Kurdistan'' yani ''Özgür Kurdistan'' şeklinde yazı paylaştı.

Netanyahu'nun oğlu PKK ve Kürdistan paylaşımı

İşte Netanyahu'nun oğlu Yair Netenyahu'nun PKK ve Kürdistan paylaşımı:

Yair Netanyahu Neden Gündem Oldu Yair Netanyahu Ne Dedi Netanyahu'nun Oğlu Pkk Ve Kürdistan Paylaşımı