Büyükşehir ile Salihli Yılmaz Süt Üreticileri Kooperatifi arasında protokol imzalandı! Büyükşehir ile Salihli Yılmaz Süt Üreticileri Kooperatifi arasında protokol imzalandı!

Gazze'nin doğusundaki Ed-Derac Mahallesi'nde yerinden edilenlerin sığındığı Et-Tabiin Okuluna saldırı düzenledi.

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu yaşanan katliam ve zulme dikkati çekmek ve duyduğu üzüntüsünü dile getirmek amacıyla İsrail'e tepki paylaşımı yaptı: 

FİLİSTİNLİ ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM 

İsrail ordusunun, #Gazze’de yerinden edilen masumların sığındığı okula düzenlediği saldırı sonucu hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralanan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum.

Yenişehirlioğlu:

NETANYAHU KÜRESEL BİR TEHDİT OLMUŞTUR 

Savaştan kaçan insanların, yaşama tutunmak için sığındıkları son liman olan eğitim yuvasını kalleşçe bombalamak alçaklığın en kanlı yüzüdür! Uluslararası hukuku çiğnemekten çekinmeyen, her eylemiyle insanlık vicdanında yeni yaralar açan #Netanyahu ve katliam şebekesinin zihniyeti, yalnızca bölgesel bir tehdit olmaktan çıkmış artık küresel bir tehdide dönüşmüştür.

Yenişehirlioğlu:

ZALİMLİĞİN NORMALLEŞMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ 

Türkiye, Filistin’in yanında durmaktan; insan haklarından, vicdan ve merhametten yana olan tutumundan taviz vermeyecek, zalimliğin normalleşmesine müsaade etmeyecektir!

Muhabir: Erdinç Alkan