Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lige veda eden Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, 2024-2025 sezonunda Süper Amatör Küme’de mücadele edecek. Kırmızı-siyahlı ekip teknik direktörlük görevi için Furkan Şapçı ile resmi sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezon Mütevelli 1965 Spor Kulübü’nün başında görev alan teknik direktör Furkan Şapçı için imza töreni düzenlendi. İmza törenine Sportif Direktör Bülent Gökkaya ve teknik direktör Furkan Şapçı katıldı.

yıldızspor fk furkan şapçı

U16 Milli Takımı, Dörtlü Turnuvada şampiyon oldu U16 Milli Takımı, Dörtlü Turnuvada şampiyon oldu

Yıldızspor ailesine yeniden döndüğü için mutlu olduğunu aktaran teknik direktör Furkan Şapçı, “Aileme geri döndüm. Bal Ligi, Süper Amatör ve alt yaş gruplarında görevler aldığım bir kulüpte yeniden olmak mutluluk verici. Başkanımız Erhan Yıldız ve Sportif Direktörümüz Bülent Gökkaya’ya teşekkür ediyorum. Genç isimlerimizin ağırlıklı olduğu bir kadromuzla Süper Amatör Küme’de başarılı olmak istiyoruz. Transfer sürecimizi başlattık ve kısa zamanda aramıza katılacak isimleri gün gün sizlerle paylaşacağız. Yıldızspor’u yeniden Bölgesel Amatör Lig’e taşımayı arzu ediyoruz” dedi.

yıldızspor fk furkan şapçı-2

GÖKKAYA: ANLAŞMA HER İKİ TARAFA DA HAYIRLI OLSUN

Kulüp Sportif Direktörü Bülent Gökkaya ise, “Furkan hocamızı yakinen tanıyoruz. Kulübümüze altyapısından A takımına kadar hakim bir isim. Birlik beraberlik kapsamında inşallah geçen sene veda ettiğimiz Bölgesel Amatör Lig’e yeniden döneceğiz. Bu sene mütevazi bir kadromuz olacak. Altyapımızdan genç isimleri de takımımıza kazandıracağız. Bu anlaşma her iki tarafa da hayırlı olsun.” 

Muhabir: Serkan Özcan