Yıllardır televizyon ekranların en iyi yarışması olan Zuhal Topal'ın sunumuyla Yemekteyiz programı hakkında birçok merak edilen sorular var. Yıllardır ekranlarda olan Yemekteyiz programını sunan Zuhal Topal hakkında merak edilenler neler? Peki ya sizce Zuhal Topal program başına kaç para alıyor? sorularınızın cevaplarını haberimizde açıkladık...

Zuhal Topal ile Yemekteyiz

Yemekteyiz, aşçılık ve yemek tarzındaki Türk televizyon yarışma programıdır. Program, 13 Ekim 2008 tarihinde Show TV'de yayınlanmaya başladı ve Haziran 2011'e kadar bu kanalda devam etti 1 yıl ara verip 4. sezonunda (2012-2013) Ekim 2012'den itibaren FOX'ta yayınlanmaya başladı. Haziran 2014'e kadar burada yayınlandı, yarışma daha sonra 23 Şubat 2015'te Kanal D'ye geçti ve 10 Nisan 2015 tarihinde ilk finalini yaptı.

Zuhal Topal Program Başına Kaç Para Alıyor Ne Kadar Kazanıyor 2024 

Toplam 6 sezon yayınlandı. Beş kişiden oluşan grup her akşam bir yarışmacının evine konuk olmakta ve yapılan yemekler sonucu yarışmacıya 10 üzerinden puanlar verilmektedir. Beşinci günün sonunda en çok puanı alanın büyük ödülü (75 bin lira) kazandığı bir programdır. 2 yıl aradan sonra, 4 Eylül 2017 tarihinde TV8'de yayınlanmaya başladı ve Zuhal Topal'ın sunumuyla hafta içi her gün yayınlanmaya devam etmektedir.

Zuhal Topal Program Başına Kaç Para Alıyor Ne Kadar Kazanıyor 2024  (1)

“Come Dine With Me” isimli yemek yarışmasının Britanya’da başlayan ve ABD, Fransa, Almanya, Macaristan, Danimarka ve Hırvatistan gibi ülkelerde de uyarlanan bir program'dır. Program, 2001 yılında Biri Bizi Gözetliyor’un ardından kameraların sıradan insanların hayatlarını göstermesi konseptini sürdürüyor. Program, Avrupa Yakası, CoMedya gibi televizyon programlarında da espri konusu olmuştur.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programın amacı nedir?

  • Bu programda, her hafta beş yarışmacı, kura ile belirlenen bir gün için yemek yaparlar. Yaptıkları yemeklerle diğer yarışmacılardan yüksek puan almaya çalışırlar.
  • Haftanın sonunda, her yarışmacı diğerlerinden ve Zuhal Topal’dan puan alır. Toplam puanı en yüksek olan yarışmacı, 75 bin TL değerindeki ödülü kazanır.
  • Program, yarışmacının marketten alışveriş yapmasıyla başlar. Yarışmacı, 30 dakika içinde listesindeki ürünleri alır. Sonra, 2 saat 40 dakika boyunca menüsünü hazırlar ve masasını süsler.
  • Bu aşamadan sonra, yemekler tek tek değerlendirilir ve yarışmacı, rakiplerinden 10 puan üzerinden not alır.
  • Yemekteyiz programına katılan yarışmacılar, büyük bir hayran kitlesi kazanabilir ve yeni iş ortaklıkları kurabilirler. Bu yüzden Zuhal Topal’la Yemekteyiz programı, pek çok insan için cazip bir seçenek olmuştur.
  • Sunucu Zuhal Topal’ın yönettiği yarışma, diğer yarışmalardan farklı olarak çok adil ve şeffaf bir şekilde ilerler. Yarışmacılar, pişirdikleri yemeklerin, konukseverliklerinin ve sunumlarının kalitesine göre puanlanırlar.
  • Yarışmada yarışmacı, en az 5 çeşit yemek içeren bir menü hazırlamalı ve sofrasını yarışma için hazır tutmalıdır. Ancak yemek sayısında bir üst limit yoktur ve yarışmacı kendi zevkine göre bir menü belirler. Menünün nasıl seçildiğinden yarışmacının rakiplerine nasıl davrandığına kadar birçok faktör, diğerleri tarafından değerlendirme ölçütü olarak kullanılabilir.
  • Zuhal Topal’la Yemekteyiz başvurusu yapmak isteyenler için çok uygun bir programdır. Yemek yapmaya güvenen kişiler bu yarışmaya başvurabilirler.

Zuhal Topal program başına kaç para alıyor ne kadar kazanıyor? 2024

TV8 ekranlarının en sevilen yarışması Zuhal Topal'ın sunduğu yemekteyiz programı her hafta ekran başına gelmektedir. En çok merak edilen sorulardan biri de Zuhal Topal program başına kaç para alıyor ne kadar kazanıyor?  Zuhal Topal'ın Yemekteyiz ne kadar kazandığı bilinmemektedir. Fakat söylentiler günlük 100.000 tl olduğu iddia ediliyor. Sizce bu rakam doğru mu? yorumlarda belirtebilirisiniz.

Zuhal Topal kaç evlilik yaptı?