Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde yaşanan yürek burkan bir olayda, 22 yaşındaki Selin Öztürk, 16 Nisan'dan bu yana kayıp. Annesinin evinden "Babama gidiyorum" diyerek çıkan genç kızdan o günden beri hiçbir haber alınamadı. Olayın yaşandığı gün, annesi Yeliz Karalar, kızının eve dönmemesi üzerine endişelenerek polise kayıp ihbarında bulundu. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, Selin Öztürk'ü bulmak için geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Ancak yapılan tüm aramalara rağmen genç kızdan bir iz bulunamadı.

Mani̇sali Seli̇n 105 Gündür Araniyor (1)

Geçen süre içerisinde kaybolma olayının cinayet ihtimali üzerinde yoğunlaşan polis ekipleri, soruşturmayı derinleştirdi. Özellikle Selin Öztürk'ün son görüldüğü yerler ve çevresindeki kişiler üzerinde titizlikle duruldu. Şüpheli görülen kişilerin ifadeleri alındı ve deliller üzerinde detaylı incelemeler yapıldı.

3706752 Ceddfd52C6A0B21Bed17D536Cfbb9147

105 günü aşkın süredir kayıp olan Selin Öztürk'ün bulunamaması üzerine, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından asayiş ekiplerinden oluşan özel bir ekip kuruldu. Bu ekip, kayıp kızın izini sürmek için gece gündüz demeden çalışıyor. Ancak tüm çabalara rağmen henüz bir sonuç alınamadı.

Mani̇sali Seli̇n 105 Gündür Araniyor (2)

Başkan Kıyışkan'dan Gazi ve Şehitlere Saygı Çağrısı Başkan Kıyışkan'dan Gazi ve Şehitlere Saygı Çağrısı

Anne Yeliz Karalar, kızından gelen hiçbir haber olmaması nedeniyle büyük bir üzüntü yaşıyor. Geçen her gün umutlarının biraz daha azaldığını belirten anne, kızının sağ salim bulunması için tüm duyarlı vatandaşlardan yardım istiyor.

Polis ekipleri, kayıp genç kızın bulunması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kaynak: Haber Merkezi