Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Vestel işbirliğiyle düzenlenecek olan 3. Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu, 20 Ekim Pazar günü koşulacak. Bu önemli spor etkinliği kapsamında şehir merkezindeki bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Maraton kapsamında 20 Ekim Pazar günü 06.00-12.00 saatleri arasında bazı yollar trafiğe kapalı, bazı yollar da polis kontrolünde açık olacak. Konu ile ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, trafiğe kapalı olacak yollarda herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına tedbirli olunması belirtildi.

Pazar Günü 06.00-12.00 Saatleri Arası Trafiğe Kapatılacak Yollar

8 Eylül Caddesi, Mustafa Kemal Paşa Caddesi, İzmir Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Hasan Türek Bulvarı, Güngör Çalışır Caddesi, Mustafa Kemal Bulvarı, Malazgirt Caddesi, Atatürk Caddesi, Dr. Sadık Ahmet Caddesi, Borsa Caddesi, Seyfettin Bey Caddesi ve Kamilsu Caddesi.

Manisa'da emniyet kemeri denetimleri yoğunlaşıyor Manisa'da emniyet kemeri denetimleri yoğunlaşıyor

Polis Kontrolünde Açık Yollar

Murat Caddesi, Manisa Çevre Yolu, Bahri Sarıtepe Caddesi, Kumludere Caddesi (Kırmızı köprü), Mimar Sinan Bulvarı, İbrahim Gökçen Bulvarı, Tevfikiye Caddesi, Mustafa Kemal Bulvarı OSB Giriş Yönü

F 44157 Eb730Aad06E44Ffe9C4F81A3C00Fae59

Kaynak: Haber Merkezi